JÁTÉK! Süss! Fotózz! Nyerj!

11/21/2020
𝕄𝕦𝕥𝕒𝕤𝕤𝕦𝕜 𝕞𝕖𝕘 𝕒 𝕟𝕒𝕘𝕪𝕧𝕚𝕝á𝕘𝕟𝕒𝕜, 𝕙𝕠𝕘𝕪 𝕒 𝕞𝕒𝕘𝕪𝕒𝕣𝕠𝕜 ö𝕤𝕤𝕫𝕖𝕥𝕒𝕣𝕥𝕠𝕫𝕟𝕒𝕜 𝕒𝕫 𝕌𝕊𝔸-𝕓𝕒𝕟!
Az Összetartozás évében bíztatunk minden magyart az Egyesült Államokban, hogy csatlakozzon jelképesen ehhez a programhoz azzal, hogy megsüti a saját kenyerét a Hálaadás alkalmával és annak képét elküldi nekünk.
A kezdeményezés jellegéből adódóan is jelképes ajándékcsomaggal (Magyarok Kenyere lisztje, szájmaszk, kiadvány) kívánjuk jutalmazni a legtöbb szavazatot kapott “kenyér-remekműveket”!

Játék menete: Süss! Fotózz! Nyerj!

Kenyér regisztráció: 2020. november 30-ig

  1. Töltsd fel az elkészült kenyér képét
  2. Adjál neki egy kreatív magyaros fantázianevet
  3. Regisztrálj, hogy tudjuk kinek küldjük a nyereményt

Közönségszavazás: 2020. december 1-7. között

 

  1. A beérkezett képeket összegyűjtjük, majd közönség szavazást hirdetünk

 

Eredményhirdetés: 2020. december 8.

 

  1. A legtöbb szavazatot kapott kenyerek tulajdonosai megkapják az ajándékokat postai úton!

 

Nyeremények:

  1. Magyarok kenyere jelképes ajándékcsomag az első 3 helyezettnek (liszt, szájmaszk, Magyarok Kenyere kiadvány, Flatbox)
  2. Első helyezettnek 1db HungarianSummit belépő

 

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program a magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogása. Az egész éven átívelő programban Magyarország teljes területéről és a Kárpát-medence magyar lakta településeiről ajánlanak fel búzát a gazdálkodók a rászoruló magyar gyermekeket segítő szervezeteknek – határainkon innen és túl.

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program vezetését a Magyarok Kenyere Alapítvány végzi. Az alapítvány rendkívül fontos szerepet tölt be a Magyarok Kenyere Program életében, mivel itt összegződig mindaz a tudás és tapasztalat, amely annak további bővítéséhez, még több adományozó és adományozott csatlakozásához szükséges. Megalakulása óta a nemzeti identitásunk, hagyományaink megőrzéséért és a nemzeti összetartozás erősítéséért küzd.

A program társadalmi bázisa az elmúlt években tovább erősödött, amit a felajánlók száma mellett egy másik tény is bizonyít: a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, röviden MAGOSZ, átvette a Magyarok Kenyere Program lebonyolításának jogait, egyben a Magyarok Kenyere Alapítványt is.

A program szellemisége teljesedett ki azzal, hogy már a határon túli magyarság is képviselteti magát a közös munkában, hiszen az alapítvány öt fős kuratóriumát három anyaországi és két határon túli személy alkotja.

Az Alapítvány egyik célkitűzése, hogy Kárpát-medencei honfitársaink mellett a nyugati, tengerentúli szórvány magyarságot is bevonjuk az adományozásba. Az ajándékozás örömén túl az alapítvány nemcsak társadalmi tőkét biztosít a magyar gazdaközösségnek, hanem csatornaként működhet a gazdálkodási ismeretek Kárpát-medencei továbbadásában is. A mezőgazdasági, fejlesztési támogatások határon túli felhasználását ezzel együtt jelentősen segítheti az a hatalmas szakmai tudásbázis, amely a MAGOSZ-nál és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál már rendelkezésünkre áll.

RÉSZLETEK ÉS KÉPFELTÖLTÉS

 

 

𝐊𝐢é 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐬𝐳𝐞𝐛𝐛 𝐤𝐞𝐧𝐲é𝐫 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐤á𝐛𝐚𝐧? 🍞

Elindult a közönségszavazás! 2020. december 7-14. között lehet leadni a…

Posted by HungarianHub on Tuesday, December 8, 2020

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.