Amerikai életCukiságSiker sztoriTanácsokCreative Kids Adventure– YouTube csatorna bemutatkozása

A Creative Kids Adventure egy elsősorban gyermekeknek szóló, vidám, szórakoztató és érdekes témákkal foglalkozó angol nyelvű YouTube csatorna, ami segítséget nyújt a gyerekeknek, hogy hogyan töltsék el hasznosan a szabadidejüket.
A csatorna főszereplői – a 9 éves Layla és a 6 éves Adam – családjukkal együtt Kaliforniában élnek. Anyukájuk Mária, a Walnut Creek-i Magyar Iskola alapítója és igazgatója.
Az legelső videó idén március 22-én született, amikor is Kaliforniában bevezették a karantént, ami az iskolák bezárását, vagyis határozatlan ideig tartó szüneteltetését is jelentette. A gyerekeknek hirtelen sok szabadidejük lett és kellett valami elfoglaltság, amivel kreatívan, hasznosan eltölthetik az idejüket.
Az első videón Layla és Adam azt mutatják be, hogyan rajzolhatunk egyszerűen portrét magunkról. A videó csak viccből, saját maguk szórakoztatására készült el, akkor még nem is gondolták, hogy ennek lesz folytatása. A gyerekek imádták magukat visszanézni a felvételen, így hamar meg is született az elhatározás, hogy elkészítik a csatornát és további videókat készítenek majd.
Azóta eltelt 4 hónap és a csatorna már több, mint 50 videóval, 400-nál is több feliratkozóval, valamint közel 50 ezer megtekintéssel rendelkezik.
A videók témái nagyon sokszínűek: vannak főzős, kreatív kézműves alkotással és kémiai kísérletekkel foglalkozók, de akadnak interjúk is érdekes emberekkel. Az utóbbiak közül szeretnénk kiemelni kettőt, ezekben ugyanis magyar interjúalanyokkal készültek el a videók.
Az elsőben, egy Kentuckyban élő hölggyel, Dugatsi Tündével ismerkedhetünk meg, akinek a munkája nem hétköznapi: mézeskalács dekoráló mesterként dolgozik. A vele készült interjút itt nézheted meg:
A második videó interjúalanya, egy fiatal srác, Gyémánt Balázs Budapestről, aki hivatásos világutazó. Igen, ez a szakmája. Balázs szinte mindenhol járt a világban, amiről mi csak álmodozunk. Kalandos utazásairól számol be az interjúban, ha kíváncsi vagy Balázs, a hivatásos utazó történetére, akkor itt most megnézheted a vele készült videót.

Török Réka Dalma

Gyakornok (margeting, social media) 2019. februárban a férjem munkahelyétől kaptunk egy lehetőséget, hogy Amerikába költözzünk, így pár hónappal később 8 bőröndünkkel együtt földet értünk New Jersey-be. Korábbi terveink között nem szerepelt, hogy elhagyjuk Európát, de nem szerettük volna kihagyni ezt a lehetőséget…és milyen jól döntöttünk 😊 Én nyelvismeret és munka nélkül, mondhatni „potyautasként” érkeztem, és eleinte fogalmam sem volt, hogy mit is csinálhatnék itt kint. Az első év nehézségei után rátaláltam a HungarianHub-ra, ahol úgy érzem hasznos tagja lehetek az itteni magyar közösségnek, és marketing gyakornokként szakmailag is fejlődhetek. Szabadidőm nagy részét szeretem a szabadban, parkokban tölteni a család négylábú tagjával vagy Manhattan utcáit járva új helyeket felfedezni.

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Privacy Policy

Terms of Use

Adatkezelési szabályzat

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

Please select all the ways you would like to hear from us

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.