COVID-19HírekHivatalos információkKözlekedésUtazásFehér Ház: Novembertől irány Amerika!

09/20/2021Faragó András
A koronavírus-járvány miatti beutazási korlátozásokat az Egyesült Államokba még Donald Trump elnöksége idején, 2020 márciusában rendelték el, majd azt idén januárban, hivatalba lépését követően az új elnök, Joe Biden is megerősítette.
A jelenlegi szabályozás szerint a kontinensről csak az amerikai állampolgárok, közvetlen családtagjaik, a zöldkártya-tulajdonosok és a nemzeti érdekek miatt kivételben részesülők léphetnek az országba.
Novembertől az Európai Unióból és Nagy-Britanniából érkező, beoltott állampolgárok is beutazhatnak az Egyesült Államokba – írta meg hétfőn reggel elsőként a Financial Times.
A részletes szabályok még nem ismertek, de információk szerint csak azok léphetnek majd be az Egyesült Államok területére, akik igazolni tudják, hogy két oltást kaptak. Minden valószínűség szerint csak az USA-ban is engedélyezett és használt vakcinákkal beoltottak beutazását engedélyezik majd.

Faragó András

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Privacy Policy

Terms of Use

Adatkezelési szabályzat

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

Please select all the ways you would like to hear from us

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.