Amerikai életKözösségekSzervezetekHatvan éves a Los Angeles-i Juliánus Barát fiúcserkészcsapat

12/19/2019HungarianHub
A Los Angelesi fiúcserkészcsapat működésének hatvan éves fennállását ünnepelték november2-án szombaton. A szervezésről és magáról az eseményről Molnár Gábor Pál Kőrösi Csoma Sándor ösztöndíjas mesél nektek cikkében.

A szervezés már hetekkel az est előtt elkezdődött a siker érdekében. A 8-as számú Julianus Barát fiú csapat ebben az évben ünnepelte megalakulásának 60. évfordulóját. Erre az alkalomra egy rövid videót is összeállítottunk, amelyet a vacsora alatt mutattunk be. Köszöntőt mondott Széles Tamás főkonzul, valamint Oriold Alpár körzeti parancsnok. Ezután a két csapat parancsnoka, Balog-Sipos Éva és Kass Pál röviden beszámoltak a legutóbbi cserkészvacsora óta eltelt cserkészév legfontosabb és legörömtelibb eseményeiről, többek között a hagyományos kenutúráról, a februári cserkész bálról, majd köszöntötték az idén szeptemberben csatlakozott új családokat is. Az előadás után a gyerekek Nagy Vivien és Kovács Dénes ösztöndíjasok vezetésével gyerektáncokat adtak elő. Az este folyamán volt süteményvásár, tombola, néma árverés, valamint emlékpólót, és emlékmágnest is kaptak a kedves vendégek. A színpadon bemutató jelleggel tábortűzi dalokat és magyar gyermekverseket adtak elő a gyerekek. A vacsora kimagasló minőségű volt, hála a csapatparancsnokok elszántságának és a cserkészszülők nélkülözhetetlen segítségének. A menü a következőkből állt: körözött, pogácsa, francia saláta, töltött tojás, zöldségleves házi metélttel, savanyúkáposztás karaj, fűszeres csirkecomb, rizs párolt zöldséggel és citromos álom torta. Az este folyamán egy óvodást kiscserkésszé, valamint hét felnőttet cserkésszé avattak a színpadi tábortűz meghitt hangulatában. Mindannyiukban közös, hogy évek óta önzetlenül, időt, fáradtságot nem kímélve segítették a 8-as és 49-es számú Los Angeles-i cserkészcsapatokat.

 

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Privacy Policy

Terms of Use

Adatkezelési szabályzat

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

Please select all the ways you would like to hear from us

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.