Közösségekmagyar hírességekTurizmusVállalkozásSikersztori: a lehetséges küldetés Floridában

11/29/2020HungarianHub
Körmendi József “Joe”közel két évtizede él az Egyesült Államokban. A Magyarországon is sikeres vállalkozó megnyerte a zöldkártyát. így került az USA-ba és teljesen alulról, újra kezdte életét Floridában. Bevallása szerint is minden kezdet nehéz, de ma már több sikeres vállalkozást is vezetett és most feleségével, Bende Zsuzsával Florida Keys-en viszik ajándékboltjukat és bárjukat, ahol a kreativitásukat is kamatoztathatják.

Joe hosszú éveken át sikeresen működtetett egy szabaduló szobát Zsuzsával Miamiban, South Beach-en. A Lincoln street egyik épületének tetőteraszán található üzletben, több hollywood-i film promóciója és megvalósult, többek között a Misson: Impossible film főszereplője, Rebecca Ferguson is megfordult , de Hugh Jackman is járt ott, sőt már Kevin Costner filmet is forgattak náluk. A tetőtéri vállalkozás számos magyar események is otthont adott, többek között a HungarianHub szervezésében jelen volt Havasi Balázs és Frei Tamás is.

 

Islamoradai üzletünkben, jelentős szerepet kap a kreativitás, a folyamatosan bővülő helyen számos magyar tehetséges képzőművész termékeit is árusítják.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy hogyan kezdték és milyen vállalkozónak lenni Floridában. Mission: Impossible?

 

Készítette: Pazaurek Piros, HungarianHub

Fotók: Piros

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Privacy Policy

Terms of Use

Adatkezelési szabályzat

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

Please select all the ways you would like to hear from us

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.