Az egész világ Will Smith budapesti születésnapjától hangos. A Good Morning America élő bejelentkezéssel köszöntötte fel, amely fantasztikus magyaros meglepetésekkel volt tele. Egy gyönyörű Dobos tortát küldtek neki a stúdióból, a sztár örömére. Legnagyobb meglepetésükre azonban Will is készült, magyar réteseket küldött a stábnak, amiben természetesen mákos is volt.
A világsztár nem először jár Magyarországon. Most összekötötte a kellemest a hasznossal, nemcsak az 51. születésnapját ünnepelte itt, hanem a GeminiMan bemutatóját is. (Legújabb filmjének nagyrészét budapesten forgatták tavaly, amikor egy hónapot töltött el a fővárosban.)
A film hivatalos bemutató partijára, a budai Vár varázslatos környezetében került sor, amire a magyar sztárvilág krémje is meghívást kapott. A hivatalos ceremónia után ingyen meglepetés koncertet adott DJ Jazzy Jeffel a Szent István Bazilika előtt, ahol több ezren tombolták végig az estét.
Most minden Budapestről szól, a világháló hemzseg a fotóktól, videóktól, cikkektől ezzel viszi messzire gyönyörű fővárosunk hírnevét, így is népszerűsítve hazánk imázsát Amerikában!

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Privacy Policy

Terms of Use

Adatkezelési szabályzat

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

Please select all the ways you would like to hear from us

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.