6. Talpra Magyar Sportkupa Sorrentoban

10/18/2019
A tavalyi év sikerének köszönhetően ismét megrendezésre kerül november 8-10-ig a 6. Talpra Magyar Sport Kupa, Sorrentoban. Lehetőség nyílik a különböző sportversenyeken, csapatépítésekben, és sokszínű foglalkozásokon részt venni.

A sportolás mellett, megtalálhatjátok a számotokra kedvező időtöltést, akár a pókerasztal mellett, akár a Olimpiai Ötkarika versenyszámaiban, vagy akár a tábortűz közelében énekelve. A gyermekekről sem feledkeztek meg, akik részt vehetnek a Bukfenc Gyerek Klub programjain,  kézművesfoglalkozásokon, és akár betekintést is nyerhetnek a  tánc és a színház világába. A jó hangulat garantált!

A tavalyihoz hasonlóan, most is nagyon finom házias ízekkel készülnek a szervezők . Egészen a gyümölcslevestől a halászléig minden megtalálhattok az étlapon. Ha vegetáriánus vagy, vagy különleges étkezést igénylesz, akkor az is megoldható és biztos találsz valamit a menüben.  Ismét lehetőség lesz ott aludni a tábor területén, kényelmes faházakban, vagy akár a bátrabbak a sátorozást is választhatják. Ezeknek a költsége a táborlakókat terheli. Ha kimerülsz a sportolásban és egy kis kikapcsolódásra vágy, akkor  Reményi Zsófia masszőrnél ki tudod pihenni a fáradalmaidat.

Már sok csapat jelentkezett Miamiből, Jacksowillből, Orladonoból és Daytona Beachről is, de még várják a bátor versenyzőket a szervezők! A jelentkezés határideje: október 30. A csapatoknál fontos, hogy minimum 8 főből álljon, melyben lehet 14. életévét betöltött gyermek is , illetve felnőtt versenyzőkből álló csapatoknál pedig fontos, hogy legyen minimum  2 fő női versenyző. Újdonságként a szervezők kialakították a bankkártyás fizetési lehetőséget is, mellyel szinte mindent (étkezést, szállást, regisztrációt) kényelmesen ki tudtok fizetni.

Ismét egy nagyon pörgős, programokkal teli hétvégének ígérkezik, melyre a szervezők mindenkit nagy-nagy szeretettel várnak!

Gyertek el ti is!

Ha további infromációt szeretnétek olvasni az eseményről, akkor kattintsatok a Talpra Magyar Sportkupa oldalára!

 

Kiss Katinka

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.