Hogyan használd

Regisztrálj és mutasd meg magad!
Csatlakozz az amerikai magyarságot összehozó HungarianHub oldalhoz és tájékozódj a legújabb magyar vonatkozású eseményekről, szervezetekről, vállalkozásokról és egyéb hasznos információkról. Oszd meg Te is tartalmaidat az oldalon. Együtt. Tudunk. Működni.
Találjunk egymásra!
Találd meg az Amerikában élő és tevékenykedő magyar szervezeteket és vállalkozásokat. A HungarianHub oldal segítségével értesülhetsz a magyar vonatkozású eseményekről, hivatalos információkról és aktuális pályázatokról is!
Mutasd meg vállalkozásodat!
A videón nyomon követheted a vállalkozás regisztrációjához szükséges lépéseket, illetve a bemutató oldal feltöltésének folyamatát. A HungarianHub lehetőséget biztosít a magyar vonatkozású cégek megjelenésére a weboldalon. Együtt. Tudunk. Működni.

Kik kezelik az adataimat? Hogyan védjük a személyes adataidat?

Az Ön adatait munkatársaink kezelik, kizárólag a feladataik elvégzéséhez elengedhetetlenül szükséges mértékben.
Weboldalunkon rendszeresen használunk sérülékenység vizsgáló rendszert. Weboldalunkon rendszeren használunk kártevő kereső rendszert.
Az Ön személyes adatait tűzfallal védett hálózaton tároljuk, amelyet hozzáférés szabályozó rendszerrel egészítettünk ki, így csak azok férhetnek hozzá munkatársaink közül, akinek erre munkaköréből adódóan lehetőséget adtunk. A weboldalhoz való általános hozzáférést és adatbekérést SSL kulccsal és technológiával védett kapcsolaton keresztül lehet megtenni.
Adatátadás harmadik fél részére
Mi nem adjuk el és nem kereskedünk az Ön személyes adataival, és semmilyen más módon sem bocsájtjuk azokat harmadik fél részére az Ön tudta nélkül.
Az Ön személyes adatainak feldolgozását alapvetően mi látjuk el. Az adatfeldolgozás kapcsán kiszervezett feladatokhoz az I. mellékletben meghatározott adatfeldolgozó partnereket használjuk. Az adatfeldolgozó partnereink listáját, és a kezelt adatok körét és az adatfeldolgozás célját az Ön számára az adatkezelés megkezdése előtt elérhetővé tesszük törvényi kötelezettségeinknek megfelelően. Az adatfeldolgozók felé átadott adatokért, illetve az adatfeldolgozók tevékenységéért mi felelünk.

Mik a szabályok az oldalon?

1. A HungarianHub.com oldalára, csak olyan dolgok posztolhatók, melyek a magyar közösséggel kapcsolatosak, azt segítik, tájékoztatják.

2. Csak olyan emberek jelentkezését tudjuk fogadni, akik hiteles szervezetként, magánszemélyként igazolják önmagukat!
3. Tiszteljétek egymás személyét és adatait! Ez az oldal a kölcsönös bizalomra is épül.- TILOS az oldalon más személyes adatainak közzététele (ha az illető kifejezetten nem járul hozzá).
4. TILOS az antiszemita vagy rasszista, politikai tartalmú bejegyzések és hozzászólások posztolása!
5. TILOS pornográf tartalmak megosztása!
6. TILOS dohányáru, alkohol, gyógyszerek, illegális szerek árulása, hirdetése!
7. TILOS mások valláshoz fűződő érzelmeinek megsértése.
8. Kérünk, hogy az adminisztrátorok/oldal kezelőinek munkáját segítsd, és ne akadályozd!
9. TILOS a rágalmazás, hitelrontás!

Az oldal használata:
Az oldalt mindenki saját felelősségére használhatja, egyben mindenki felelős a profiljával végrehajtott műveletekért.
Segíts te is betartani ezeket a szabályokat! Így hosszútávon is meg tud maradni ez a kis közösség olyannak, amilyennek szeretjük most.

Egyéb kiegészítés a bizalmatlanoknak:

A HungarianHub alapvetően ingyenes platform a szervezetek és magánszemélyek számára. Célunk, hogy a vállalkozások számára értéket biztosító hirdetéseket tudjunk biztosítani, így az így befolyt bevételekből önfenntartóvá tudjuk tenni ezt az izgalmas projektet.

A HungarianHub Inc. nonprofit szervezet, amely vallás és politikamentesen kívánja működtetni oldalát és tevékenységét! Adatkezelési információk és szabályzatokat folymatosan fejlesztjük, amelyekeről itt tájékozódhatsz. A szervezet finanszírozása 2019. októberéig kizárólag saját finaszírázozású volt, amelyet a szervezet tulajdonosai tettek lehetővé. A HungarianHub sikeresen nyert pályázatot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től 2019-ben, amely a honlap további fejlesztésére és az applikáció kidolgozására fordít. Az adatok nyilvánosak! A szervezet tisztségviselői tiszteletdíjat és fizetést nem kapnak a munkájukért!
Minden ÉPÍTŐ jellegű javaslatot szívesen fogadunk, az őszinte kommunikáció hívei vagyunk. Mi vállaljuk az arcunkat a szervezet mögött, nincs rejtegetni valónk, büszkék vagyunk arra, hogy számos magyar szervezet működésének fejlődésében részt vehettünk és szívügyünk a HungarianHub folyamatos fejlődése ezzel a közösségünket tudjuk itt az Egyesült Államokban erősíteni! Mi nem a versenyben, hanem az együttműködésben hiszünk.

Együtt. Tudunk. Működni.

Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj az oldalra és fedezd fel honfitársaidat!
https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.