Rólunk

Együtt. Tudunk. Működni

Együtt. Tudunk. Működni

A HungarianHub.com elsődleges célja, hogy minden információt egy helyre gyűjtsön, amely magyarokat érinti az Egyesült Államok területén. Segítséget szeretnénk kínálni az újonnan érkezőknek az eligazodásban, folyamatos tájékoztatást adni a már régóta az USA-ban élőknek, valamint támpontokat is kínálunk a látogatóknak. Fontos eleme az oldalnak, hogy a hivatalos szervekhez is és egyéb országos szervezeteknek az elérhetőségét is közzé tegyünk, segítsük ezen intézmények által kiadott közérdekű információk eljuttatásában is. Kiemelt figyelmet szentelünk a diaszpóra közösségi szervezeteknek, illetve természetesen a magyar vonatkozású vállalkozásoknak is piacteret kívánunk nyújtani. Egyszóval mindent egyben, ami a magyarokat érinti az USA-ban. Csatlakozol?

A HungarianHub missziója, hogy Egyesült Államok területén megtalálható magyar diaszpóra szervezetek és közösségek számára egy központi, aktív, naprakész információs weboldal és informatikai rendszer működtetése, amely a lehető legszélesebb -magyar kötődésű- körökhöz eljutva, mindenki által közérthető és könnyen kezelhető ̋ platformként üzemeljen.

A HungarianHub-nak két platformja van, az egyik maga a weboldal, amely összesített információkat tartalmaz. A másik platform egy applikációs zárt rendszer, amelyet a Blue Colibri biztosít a számunkra, amely a regisztrációt követően lehetőséget nyújt a szervezeteknek a belső és külső kommunikációra hírleveleken és üzeneteken keresztül, valamint alkalmas a közösségi fórumok létrehozására, hírlevelek kiküldésére, valamint egyéb aktivitást ösztönző eszközöket (pl. kvíz, felmérés, stb.) is tartalmaz.

HungarianHub

Generációs szakadék?

Mindenki tapasztalta már akár néhány hónapos amerikai tartózkodása ideje után is, hogy a különböző magyar események és rendezvények, más és más korosztályt szólítanak meg, nehéz megtalálni az átmenetet a generációk között. Ez így is van talán rendjén, de miért ne próbálhatnánk meg bevonni vagy beengedni egymás életébe a különböző érdeklődésű magyar honfitársainkat?

Sok ezer kilométernyire a Hazánktól az összefogás erejét rendkívül fontos hangsúlyozni, mert csak az összefogással tudunk erősek lenni és kulturális és szellemi örökségünket tovább vinni, megőrizni.

Oly távol?

A legnagyobb nehézséget a különböző szervezet szervezőinek a fizikai távolság okozza. A HungarianHub célja, hogy jótékony módon a fizikai távolságokat is lerövidítse és átjárást biztosítson az adott államon belüli mobilitásra is.
hungarianhub kikvagyunk genaraciok

Az ötletgazda – Piros

Pazaurek Piros missziója a magyar közösség összetartása és az erős szellemi értékek megőrzése. Hisz a minőségi események erejében, amely nem csak a magyar közösségben erősíti az identitást, de lokális szinten is segíti mélyíteni a magyarokról kialakult pozitív képet. Mintegy két évtizedes marketing és kommunikációs szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelynek nagy részében hazai országos sport szervezetek és rendezvények vezetői szerepét töltötte be. Piros a floridai tiszteletbeli konzuli feladatai mellett a Hungarian Summit alapítóként segíti a magyar – amerikai kapcsolatos elmélyítését. Férjével és kisfiával Floridában él, ahol aktív szereplője a helyi magyar közösségnek.

Területeink

HungarianHub egy valódi összekapcsoló központi erő kíván lenni, amely segíti a különböző céllal megalakult és aktívan működő szórvány magyar szervezeteket az Amerikai Egyesült Államok egész területén. Fontos célkitűzése a kezdeményezésnek, hogy minőségi és értékteremtő magyar események -első sorban marketing és szponzorációs- támogatása az oktatás, a kultúra, hagyományok, a sport és a vallás területén.

Jótékonyság- szponzoráció

Számos minőségi és sikeres vállalkozás működik az USA egész területén, akiknek valamilyen módon kötődnek a magyar kultúrához. Ezeknek a vállalkozásoknak is kínál szervezett és átgondolt szponzorációs megjelenési lehetőséget a HungarianHub.

Kultúra

Értékkel és hiteles háttérrel rendelkező magyarországi és magyar kötődésű előadó művészek fellépéseinek és előadásainak megszervezése.

Edukáció

Az egyik legnagyobb szellemi táplálék, amely a gyermekeinknek nyújt egy felbecsülhetetlen értékkel bíró tudást és kulturális hova tartozást.

Sport

A sport összefogó ereje nem kérdéses. Kortalan és elképesztő energiákat szabadít fel.

Vallás

Az idősebb generációs folyamatos kiszolgálása, a középkorúak alternatív módon történő bevonása és a gyerekeken keresztül az edukációs lehetőségek és egyéb programok működtetése.

Akik nélkül mindez nem lehetne – az önkéntes szupercsapatunk

ANTAL-FERENCZ ILDIKÓ

online tartalomkészítő

ASZTALOS EMESE

KorHatártalan program projekmenedzser

DUKAI EDIT

irodavezető

FARKAS FANNI

protokoll tanácsadó

Hungarian Summit önkéntes

GANTNER ERIKA

KorHatártalan program projekmenedzser

SIPOS ANDREA

KorHatártalan program projekmenedzser

SZŐLLŐSI JUDIT

online tartalomkészítő

TÓVÁRI-NAGY GÁBOR

Menedzsment guru

TRUNKOS JUDIT

Hungarian Summit önkéntes

ZÁDOR ESZTER

Önkéntes

TRUNKOS JUDIT

Hungarian Summit önkéntes

ZÁDOR ESZTER

Önkéntes

https://hungarianhub.com/onkenteseket-es-gyakornokokat-keresunk/

Csatlakozz Te is most!

Regisztrálj még ma, hogy ne maradj le semmiről!
Ingyenes regisztráció
Egyszerű és ingyenes regisztráció magánszemélyeknek és szervezeteknek!
Egyszerű keresés
Könnyen megtalálható információk, mindenről, amit az amerikai magyarokat érinti.
Vállalkozások marketingje
A magyar kötődésű üzletek könnyen eljuthatnak a célcsoportjukhoz, akik preferáltan vásárolnak olyan cégtől, akiknek magyar kötődése van.
férfi HungarianHub polóban

Az oldal 2019. októberétől a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából fejlődik tovább!

Az oldal 2019. októberétől a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából fejlődik tovább!
https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.