Miénk a város- online játék a diszpórában élő gyermekeknek

04/03/2020

Itt a közösségépítés ideje! MIÉNK A VÁROS!

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a tervezett őszi kezdés helyett még április elején elindítja a külhoni magyar gyerekeknek szóló Miénk a város! nevű online játékot, hogy ezzel is segítse a világ más országaiban is otthon tartózkodó magyar családokat. A szokásos októberi kezdés helyett a játék április 3-án, indul. Az átütemezés célja, hogy a külhoni területeken otthonaikban tartózkodó kisgyerekes családok a játékban való részvétellel is tartalmas időt töltsenek együtt, ezáltal is lehetőséget biztosítva számukra a közös tanulásra és játékra. Gyertek csatlakozzatok és játsszunk egyet együtt! Éljen a magyar közösség!

Játékszabály

Az idei évben a járványhelyzet miatt otthon vagytok, ezért arra gondoltunk, hogy idén tavasszal meghirdetjük játékunkat, ami most kivételesen nyolc hétig tart. Reméljük, hogy a feladatokkal örömteli pillanatokat szerzünk az egész családnak!

Játék menete

Építsd fel a saját városod! A játék során feladatokat oldhatsz meg, amelyekkel pontokat szerezhetsz. Pontjaid gyarapodásával egy város épül fel úgy, hogy a játék elején még színtelen vonalak kiszíneződnek, fokozatosan felépül az iskola, valamint a város többi épülete is. Több megoldott feladat, nagyobb esély a nyereményre! Játékunk hattól tíz éves gyerekeknek szól. A játékszabályt olvassátok el figyelmesen!

Feladatok

Nyolc héten keresztül minden nap lesz egy feladat, amelyet meg kell oldanod. A játék 2020. április 3-án 17.00 órakor indul, 2020. május 29-én éjfélkor zárul, eddig tudsz feladatokat megoldani!

Minden pénteken egy Fő feladatot kell megoldanod, amelyet kötelező megoldani a versenyben maradáshoz. A többi Pontgyűjtő feladat, amelyek sikeres megoldásával nő az esélyed, hogy bekerülj a Csodasarok-nyertesek közé. Az idei évben először a 100 nyertest követő 300 legtöbb pontot elért játékos kitartó munkáját is ajándékkal jutalmazzuk.

Onnan tudod, hogy megoldásodat elfogadtuk, hogy pontjaid gyarapodnak. A feladatokat az adminisztrátor egyenként fogadja el, így ha egyszerre sok feladat érkezik, kérjük, légy türelemmel.

Munkáid feltöltésében kérd nyugodtan Édesanya, Édesapa vagy Testvéred segítségét!

Csak a feladatban kért PONTOS megoldás(oka)t áll módunkban elfogadni!

Nyeremény

Az első 100 nyertes 100-100 ezer forint értékű Csodasarkot nyer a közössége számára. Az idei évben először a 100 nyertest követő 300 legtöbb pontot elért játékos kitartó munkáját is ajándékkal jutalmazzuk.

Meghívó

Meghívó menüpontra kattintva, meghívhatod barátod, hogy részt vegyen ő is a játékban.

Ha a játékban nehézségeid adódnak, a Segítség menüpontra kattintva elküldheted kérdésedet, és mi segítünk!

Értékelés szabályai

1. Tetszőleges számú feladat megoldható, azonban a 100 főnyeremény megnyerésére csak a Fő feladatokat, valamint a legtöbb Pontgyűjtő feladatot sikeresen teljesítőknek van esélye.

2. Az 100 nyertes közösséget az összegyűjtött pontok alapján határozzuk meg.

3. Amennyiben a nyertesek közt pontegyezés van, szakmai zsűri dönt a rangsorról.

4. Amennyiben a szakmai zsűri értékelésében pontegyezés van, sorsolással döntjük el, kik nyerték meg a nyereményeket.

Regisztráció

A játékban való részvételhez az adatvédelmi szabályzat elfogadása szükséges. Az adatvédelmi szabályzat elfogadása esetén a játék lebonyolításához szükséges adatokat a játékot követő egy hónapig tároljuk.

Ide kattintva részletesebben meg tudjátok tekinteni a játékokat:

 

#MIÉNKAVÁROS

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.