Az eltűnt híd nyomában- online játék

05/01/2020
Az Eltűnt Híd nevű játékban bebarangoljuk a régi Budapest belvárosát kincsek után kutatva, majd kalandos úton visszajuthatunk a XXI. századba.

Handler Balázsnak gépészmérnök, a játék kitalálója munkája során sűrn foglalkozott 3D modellezéssel. Mellette hobbija volt a főváros építészetének története. Egyik kedvenc építészeti remeke az Erzsébet híd , mely 1903-ban készült el, de sajnos 1945-ben lerombolták, és 1964-ben újjáépítették. Ez ichlette meg a saját számítógépes játékát. Az Eltűnt Híd névre hallgató kalandban kincseket gyűjthetünk a korabeli belvárosban, részt vehetünk egy gőzhajó kiránduláson is, ha elegendő eldugott pénzt gyűjtünk össze benne. A játékban sétálni tudsz az utcákon, fel tudsz szállni a 19. századi villamosokra, és kalandokon keresztül érméket is tudsz gyűjteni.

Összesen heten dolgoztak a játékon. A játék weboldala idén márciusban vált nyilvánossá, ahonnan az egész kaland ingyen letölthető.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.