Kettős MBA diploma megszerzését célzó program

08/03/2020
A Széchenyi István Egyetem (Győr) és a University of Rhode Island, Kingston, RI (USA), valamint együttműködő partnerként a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány (PADME)
KETTŐS MBA DIPLOMA MEGSZERZÉSÉT CÉLZÓ PROGRAMOT HIRDET
A University of Rhode Island MBA képzése AACSB által akkreditált, amit globálisan az üzleti iskolák csupán 5%-a mondhat magáénak. Az AACSB világszerte az üzleti iskolákban folyó képzések legrégebben működő rangos nemzetközi szakmai akkreditációs szervezete, ami garantálja a világszínvonalú szakmai képzést és oktatást, és • az egyedülálló szakmai ismeretszerzést.
A négy félév önköltsége 30.000 USD (6.800 EUR/félév), amit a tíz legjobban teljesítő magyar vagy magyar nemzetiségű jelentkező esetében átvállal az MNB PADME Alapítványa.
Megszerezhető szakképzettség:
– Executive MBA szakirányú továbbképzéses diploma (MBA) a Széchenyi István Egyetemen (Győr) és
– Master of Business Administration (MBA) mesterfokozatú diploma (MA) University of Rhode Island (Kingston, RI, USA)
Felvételi követelmények:
– bármely képzési területen legalább alapképzésben szerzett oklevél,
– legalább 80 pont a TOEFL iBT nyelvvizsgán (elmúlt két évben szerzett), vagy legalább 6,5 pont az IELTS nyelvvizsgán (elmúlt két évben szerzett), vagy legalább 105 pont a Duolingo nyelvvizsgán (2020. február 3.-a után szerzett), *
– angol nyelven írt “Statement of Intent” (1-1,5 oldal terjedelemben), amelyben a jelentkező a tanulmányi és szakmai előmenetelét, valamint a képzéssel kapcsolatos szakmai célkitűzéseit fejti ki, és
– felvételi elbeszélgetés angol nyelven (a két képző egyetem képviselőiből álló bizottság előtti videó elbeszélgetés keretében).
Ösztöndíj lehetőség:
A felvételt nyert hallgatók ösztöndíj pályázaton vehetnek részt. A teljesítmény alapú ösztöndíj mértéke a teljes önköltséget fedezheti.
Képzéssel kapcsolatos információk:
Képzési idő: 4 félév (online formában)
A képzés nyelve: angol
Képzés kezdete: 2020. szeptember 14.
Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 11.
Jelentkezés módja: https://felveteli.sze.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek-jelentkezesi-felulete
Bővebb információ elérhető: https://felveteli.sze.hu/mba

Török Réka Dalma

Gyakornok (margeting, social media) 2019. februárban a férjem munkahelyétől kaptunk egy lehetőséget, hogy Amerikába költözzünk, így pár hónappal később 8 bőröndünkkel együtt földet értünk New Jersey-be. Korábbi terveink között nem szerepelt, hogy elhagyjuk Európát, de nem szerettük volna kihagyni ezt a lehetőséget…és milyen jól döntöttünk 😊 Én nyelvismeret és munka nélkül, mondhatni „potyautasként” érkeztem, és eleinte fogalmam sem volt, hogy mit is csinálhatnék itt kint. Az első év nehézségei után rátaláltam a HungarianHub-ra, ahol úgy érzem hasznos tagja lehetek az itteni magyar közösségnek, és marketing gyakornokként szakmailag is fejlődhetek. Szabadidőm nagy részét szeretem a szabadban, parkokban tölteni a család négylábú tagjával vagy Manhattan utcáit járva új helyeket felfedezni.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.