Online karácsonyi vásár-Hungary Live PopUp Shop

12/15/2020
Online karácsonyi vásárt szervez a Hungary Live Művészeti Alapítvány csapata
A Hungary Live csapataa a Facebookon
Hungary Live PopUp Shop néven létrehozott egy oldalt ahol lehetőség van ismert és pályakezdő kortárs magyar művészek alkotásait közvetlenül a művésztől online módon megvásárolni.
Az alkotások között találhatóak festmények, grafikák, poszterek, designer ruhák valamint használati és dísztárgyak.
Azon külföldön élő magyarok számára akik szeretteiknek Magyarországra küldenének ajándékot a Hungary Live csapata Budapesten belül személyesen, vidékre futárszolgálat segítségével eljuttatja a művésztől közvetlenül megvásárolt alkotásokat.
A vásárlás menete: Ha megtetszik egy alkotás a PopUp Hungary csoportban, akkor a poszt jobb alsó sarkában található üzenet funkcióval tudjátok a vásárlási szándékotokat és további kérdéseiteket jelezni felénk.
Ha tetszik a kezdeményezés likeold az oldalt, csatlakozz te is a csoporthoz és küldj ajándékba hazai művésztől vásárolt alkotást.
Made with love,
A Hungary L!ve csapata

Török Réka Dalma

Gyakornok (margeting, social media) 2019. februárban a férjem munkahelyétől kaptunk egy lehetőséget, hogy Amerikába költözzünk, így pár hónappal később 8 bőröndünkkel együtt földet értünk New Jersey-be. Korábbi terveink között nem szerepelt, hogy elhagyjuk Európát, de nem szerettük volna kihagyni ezt a lehetőséget…és milyen jól döntöttünk 😊 Én nyelvismeret és munka nélkül, mondhatni „potyautasként” érkeztem, és eleinte fogalmam sem volt, hogy mit is csinálhatnék itt kint. Az első év nehézségei után rátaláltam a HungarianHub-ra, ahol úgy érzem hasznos tagja lehetek az itteni magyar közösségnek, és marketing gyakornokként szakmailag is fejlődhetek. Szabadidőm nagy részét szeretem a szabadban, parkokban tölteni a család négylábú tagjával vagy Manhattan utcáit járva új helyeket felfedezni.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.