Fehér Ház: Novembertől irány Amerika!

09/20/2021
A koronavírus-járvány miatti beutazási korlátozásokat az Egyesült Államokba még Donald Trump elnöksége idején, 2020 márciusában rendelték el, majd azt idén januárban, hivatalba lépését követően az új elnök, Joe Biden is megerősítette.
A jelenlegi szabályozás szerint a kontinensről csak az amerikai állampolgárok, közvetlen családtagjaik, a zöldkártya-tulajdonosok és a nemzeti érdekek miatt kivételben részesülők léphetnek az országba.
Novembertől az Európai Unióból és Nagy-Britanniából érkező, beoltott állampolgárok is beutazhatnak az Egyesült Államokba – írta meg hétfőn reggel elsőként a Financial Times.
A részletes szabályok még nem ismertek, de információk szerint csak azok léphetnek majd be az Egyesült Államok területére, akik igazolni tudják, hogy két oltást kaptak. Minden valószínűség szerint csak az USA-ban is engedélyezett és használt vakcinákkal beoltottak beutazását engedélyezik majd.

Faragó András

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.