Fórum a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram pályázati lehetőségeiről (teljes videó)

11/29/2022

A PTE Diaszpóra Projekt Hálózat soron következő online műsora a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram  hallgatói pályázati felhívásával foglalkozott. Diaszpóra ösztöndíjasként ugyanis nemzetközileg elismert végzettségre lehet szert tenni a legjobb magyar felsőoktatási intézmények valamelyikénél úgy, hogy mindeközben a személyes és tanulmányi fejlődéshez nélkülözhetetlen versenyképes tudás sajátítható el. A program további célja, hogy magas színvonalú képzések mellett támogassa az ösztöndíjasok szakmai fejlődését, magyar nyelvtudását és identitásuk elmélyítését ahhoz, hogy a későbbiekben a megszerzett tudásuk segítségével megőrizzék a magyar értékeket, és erősítsék Magyarország és a diaszpóra közötti kapcsolatokat.

Az online műsorra 2022. december 02-án került sor.

A meghívott beszélgetőpartnereink ezúttal Venczák Enikő pályázati referens a Tempus Közalapítványtól, valamint Kónya Bence külügyi koordinátor a Pécsi Tudományegyetem Nemzetközi Igazgatóságáról volt.

A teljes adás itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=ccCPrKErWYM

 

Az esemény főszervezői a PTE Közgazdaságtudományi Kar munkatársai. A képviselt intézmény remek lehetőségeket kínál a nemzetközi hallgatók számára, amelyeket a toborzó és információs oldalukon továbbá Study Business Pécs YouTube csatornán érhet el.

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.