Bemutatkoznak a Chicagói Magyar Közösségek (videó)

04/23/2023

A PTE Diaszpóra Projekt Hálózat soron következő online műsora alkalmával Chicagóban élő magyar közösségeket ismerhetünk meg virtuálisan.

Az előadás során találkozhatunk többek között a Chicagói Magyar Kultur Tanács elnökével, a Chicagói Magyar Klub elnökével és egyben a CsíkHágó Magyar Iskola igazgatójával, a Borozda Néptáncegyüttes művészeti vezetőjével, valamint a Gulyás Fesztivál alapító-főszervezőjével.

Online műsorra 2023. március 31-én magyar idő szerint (CEST) 18:00 órakor, chicagói idő szerint (CDT) 11.00 órakor kerül sor.

A meghívott beszélgetőpartnerek ezúttal Demeter András a Chicagói Magyar Kultur Tanács elnöke, Stétz Andrea a Chicagói Magyar Klub elnöke és egyben a CsíkHágó Magyar Iskola igazgatója, Toka Noémi a Borozda Néptáncegyüttes művészeti vezetője, Trufán Áron a Gulyás Fesztivál alapító-főszervezője és a Norridgei Magyar Református Egyház lelkésze, valamint Aradvári László KCSP ösztöndíjas.

https://www.youtube.com/watch?v=IL-6Y5lE_Ws

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.