Magyar események Amerikában

08/30/2023

A HungarianHub egyik kiemelt célja, hogy összegyűjtse és népszerűsítse az Amerikában megvalósuló magyar eseményeket. Ezek az alkalmak lehetőséget nyújtanak a kultúra, a nyelv és az identitás ápolására, új barátok és kapcsolatok kialakítására, valamint a magyar közösség erősítésére. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget, hogy közelebb kerüljünk gyökereinkhez és élvezhessük a közös élményeket.

 

Kiállításmegnyitó és előadás a Clevelandi Magyar Múzeumban: Szeptember 9-én, szombaton, 14 órakor előadás és kiállítás megnyitó lesz a múzeumban. Az előadás során bemutatják az új “Az Evelyn Domjan Világa” kiállítást, és egyedi beszélgetés keretében Michael Domjan, a művész fia, megosztja édesanyja rendkívüli alkotói szellemének és szenvedélyének részleteit, hogy hogyan gazdagította életét sajátos művészetével. Csatlakozz hozzánk egy ritka lehetőségre, hogy megismerd a művészt és felfedezd az új kiállítást, amely bemutatja Evelyn Domjan fantáziadús és lenyűgöző művészetét. További információk ITT.

 

Magyar Fesztivál Parmában: Idén 67-ik alkalommal szeptember 3-án kerül megrendezésre a Magyar Fesztivál Parma, Ohio-ban. További részletek ITT.

 

25. Jubileumi Árpád Kupa: Chicago rendezi idén az Észak-amerikai magyar diaszpóra legnagyobb labdarúgó eseményét, a 25. Jubileumi Árpád Kupát! További információk ITT.

 

 

 

 

 

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.