Tájékoztató a kettős adóztatás elkerüléséről

03/04/2024

A Kossuth Alapítvány vár minden érdeklődőt a kettős adóztatás elkerüléséről szóló nemzetközi egyezmény hatályvesztésének következményeiről szóló tájékoztatójára.

Időpont: Március 9, szombat, délelőtt 11 óra (EST)
Helyszín: Kossuth Ház, 2001 Massachusetts Ave, NW, Washington, DC 20016

Vendégük dr. Kiss Zoltán, osztályvezető (Pénzügyminisztérium), aki előadásában a magyar személyi jövedelemadó következményeket fogja részletezni, valamint dr. Kovács Dalma, ügyvéd (Golenbock Eiseman Assor Bell & Peskoe LLP), aki az amerikai adóügyi vonatkozásokat fogja összefoglalni. Az eseményen továbbá virtuálisan jelen lesz dr. Borók Tímea osztályvezető is (Pénzügyminisztérium), aki a társaságokra vonatkozóan ismerteti a változásokat, valamint a Magyar Nagykövetség munkatársai is. Az előadások után kérdések feltevésére lesz lehetőség. Az esemény hibrid formában és magyar nyelven zajlik. Akik személyesen nem tudnak jelen lenni, kérjük, hogy az alábbi második linken jelezzék érdeklődésüket.

Az eseményen elhangzó előadás szövege és felvétele később elérhető lesz, valamint az eddig beérkezett konkrét kérdésekre a válaszok is, valamint néhány hasznos link további információért.

RSVP:

  1. Személyesen a Kossuth Házban (rsvp email)
    2. Online veszek részt

Az online jelentkezők a regisztráció visszaigazolása után kapják meg a linket. Az előadáson elhangzottak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos adó-és jogi tanácsadásnak.

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.