FőoldalCategoryEsemények

Összesen 126 találat
További szűrők
Megtekintés mint

Magyar Diaszpóra Mindennapok - Magyarul ugranak a kenguruk?

Magyar Diaszpóra Mindennapok 2020 - 2021, Itthoniak az Otthoniakért

Challenge to Change - Being Agents of Positive Change Forum

Ez a fórum lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők megosszák egymással a pandémia alatt tapasztalt pozitív történéseiket. A fórum Chris Domeny tiszteletbeli konzul beszédével kezdődik majd, ezt követően Rabinowitz lldikó előadását hallgathatjátok meg. Ildikó tagja a Karolinai Magyar Csoportnak és a CIH rendezvényszervező testületének is, és beszél majd az emlőrák megelőzéséről és a Nemzetközi Nőnaphoz kapcsolódó közelgő eseményükről. Csatlakozzatok hozzánk! Zoom Meeting link: https://us02web.zoom.us/j/89663841679?pwd=RUhEdnI2VW1MWGIvb1NZTTFaanlidz09

Sport Zoom #3 2021

Fitlabda gyakorlatokat fogunk csinálni Prokoppné Teveli Petra olimpiai maratonfutó vezetésével. Zoon Link: https://us02web.zoom.us/j/83512423444

Hogyan komposztáljunk Amerikában

Hogyan komposztáljunk? - Rab Zoltán előadása. Szeretnél elkezdeni komposztálni? Esetleg már komposztálsz de nem igazán működik? Gyere, hallgass meg valakit aki már régóta foglalkozik ezzel az igazán érdekes tevékenységgel! Természetesen kérdéseket is feltehetsz majd.

Sport Zoom #2-2021

Sort Zoom #2-2021 Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/85175283342 Karolinai Magyar Csoport és a Közös Sport egyesület online Sport Zoom program sorozata. Még egyszer gratulálunk mindenkinek, aki segített “átsportolni” az óceánon Dél-Karolinából Magyarországra. Az USA 12 államából, összesen 34 résztvevővel közösen teljesítettük a tervet.

Péterfy Bori & Love Band Szobadiszkó Streamkoncert

HAVASI Online Concert Show

Továbbiak betöltése

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Privacy Policy

Terms of Use

Adatkezelési szabályzat

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

Please select all the ways you would like to hear from us

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.