Itt az idő: Hungarian Summit 2020- Légy te is részese!

02/27/2020
Eljött az idő, hogy tovább építsük az amerikai-magyar kapcsolatokat. A legjobb lehetőséget erre március 26-28. között az első Hungarian Summit nyújthat, ahol világszínvonalú előadók, szerteágazó tematikájú panelbeszélgetések és workshopok várják a résztvevőket.

A nonprofit HungarianHub és alapítója, Pazaurek Piros által megálmodott rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál az Egyesült Államok piacával és lehetőségeivel kacérkodó vállalkozások, a tengerentúli továbbtanulással kapcsolatban érdeklődők, illetve az amerikai magyar közösségek számára egyaránt.

Üzlet

A Hungarian Summit olyan üzletembereket vagy start-up vállalkozásokat vár, akik már működtetnek saját üzletet az Egyesült Államokban vagy az amerikai piacralépést tervezik.

Panelbeszélgetések és workshopok segítségével találkozhatnak amerikai magyar sikertörténetek főszereplőivel és az üzleti világ szakembereivel. Üzleti területen a University of Central Florida Business Incubator Programja is segít megismertetni a magyar start-up vállalkozásokkal az amerikai piac lényegét.

Kép forrása: Pixabay

Közösség

Az esemény kiemelten fókuszál a diaszpórában élő magyar közösségekre. Ez a terület elsősorban az Amerikában működő magyar közösségek vezetői és tagjai számára kínál majd értékes és könnyen hasznosítható információkat. Szakértők segítségével próbálunk majd bepillantást nyerni a közösségépítésbe, a támogatások és szponzoráció szövevényes világába.

 

Oktatás

A Hungarian Summit igyekszik a felsőoktatási kapcsolatokat is erősíteni a két ország között. Kiemelt célként szerepel az információáramlás javítása az oktatási intézmények képviselői között, a különböző ösztöndíj- illetve cserediák programok kétirányú fejlesztése és a külföldi tanulmányi lehetőségek után kutató magánszemélyek segítése.

 

Kultúra

A háromnapos konferencia utolsó napján a 6. Magyar Fesztivál kulturális programjai között válogathatnak az érdeklődők. A résztvevők találkozhatnak ismert magyar színésznőkkel, zenészekkel és filmesekkel. Zárásként pedig a legendás EDDA Művek ad majd koncertet.

Kép forrása: Pixabay

Jelszavunk a “kapcsolatépítés”.

Segítséget kívánunk nyújtani azok számára, akik nyitottak az újra. Akik keresik a lehetőségeket.

Gyere el, légy részese a történéseknek, találd meg a helyed az Egyesült Államokban!

Ha kérdéseid vannak Amerikával kapcsolatban, a Hungarian Summit a hely, ahol tapasztalt szakemberektől kaphatsz válaszokat.

Jegyet vásárolni az alábbi szövegre kattintva tudtok megtenni:

Jegyértékesítés

 

Hungarian Summit 2020. Daytona Beach. Március 26-28.

Cikk készítője: Faragó András

 

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.