Jótékonysággal a barátságért aukciós program a Szülők Háza Alapítvány kezdeményezésével

02/27/2020
A Charity for Friendship program egy többcélú társadalmi, jótékonysági innováció. A „Jótékonysággal a Barátságért” egy olyan jótékonysági aukciós program, amelyhez művészek, sportolók és szolgáltatók kapcsolódhatnak felajánlóként, akik valamilyen módon a magyar kultúrával, művészettel, hagyományokkal kapcsolatos területen érintettek. A program ötlete a Szülők Háza Alapítvány marokkói látogatása során körvonalazódott, Magyarország marokkói nagykövetével, Tromler Miklóssal együttműködve, amelyhez a marokkói TIBU Maroc civil szervezet csatlakozott.


A program célja az eltérő kultúrájú társadalmi csoportok kölcsönös megismerésének elősegítése, csereutak szervezése, turisztikai, kulturális és oktatási együttműködések felkarolása.
A program célul tűzte ki a magyar, elsősorban kézműves termékek és szolgáltatások nemzetközi piacra jutásának elősegítését, a hungarikumok és magyar találmányok nemzetközi szintű megismertetését, valamint a sikeres magyar alkotók és művészek nemzetközi színtérre lépésének támogatását.
A felajánlók alkotásaikkal, relikviáikkal együtt bekerülnek egy, a Szülők Háza Alapítvány által létrehozott aukciós albumba, valamint felkerülnek egy kifejezetten a program számára létrehozott weboldalra. Az aukciók Magyarország külföldi nagykövetségein kerülnek megrendezésre a nagykövetség partnerei (diplomaták, üzletemberek, közéleti szereplők stb.) körében.
Az aukción befolyt összeget a Szülők Háza Alapítvány és a nagykövetség által leinformált és ajánlott, helyi civil szervezet használja fel a szervezetek együttműködése eredményeként létrejövő, gyerekeknek, fiataloknak és családjaiknak szóló csereprogramok és a program céljaihoz illeszkedő, egyéb közösségi programok szervezésére. A program célcsoportját hátrányos helyzetben lévő családok és család nélkül felnövekvő gyerekek alkotják, akiknek más úton nem lenne lehetőségük részt venni hasonló utazásokon, programokon.
A Charity for Friendship program keretében megvalósult és a közeljövőben megvalósuló események:
­ A Szülők Háza Alapítvány 2020. január elején kezdte el szervezni a Charity for Friendship programot. A szervezés kezdete óta az Alapítvány már maga mögött tudhat egy sikeres aukciót, amely 2020. január 24-én a Sipos Borház szervezésében és a Budapesti Ügyvédi Kamara támogatásával valósult meg. ­ 2020 márciusában az Egyesült Államokban, a floridai Daytona Beachen kap lehetőséget a bemutatkozásra a Charity for Friendship program a Hungarian Summit keretein belül.

2020 áprilisában egy nagyszabású rendezvényre készülünk Marokkóban. Az aukcióra Magyarország Marokkói Nagykövetségének szervezésében kerül sor a Követség által megjelölt helyszínen. Az árverésen befolyt összegből a „Jótékonysággal a Kultúrák Közötti Barátságért” program keretében ifjúsági csereprogramok kerülnek finanszírozásra. A programban résztvevő megvalósító szervezet Marokkó részéről a TIBU Maroc, Magyarország részéről a Szülők Háza Alapítvány lesz.

További információk, kapcsolatfelvétel

A kezdeményezésről további információk a program honlapján találhatók: https://charityforfriendship.com/
Amennyiben Ön is érdekelt termékeinek, szolgáltatásának nemzetközi szintű népszerűsítésében egy jótékonysági program keretein belül, és felajánlóként Ön is szívesen kapcsolódna programunkhoz, keresse Regős Juditot, a Szülők Háza Alapítvány elnökét a következő elérhetőségeken:

Regős Judit Telefon: +36309423699 Email: judit@szulokhaza.hu szulokhaza@szulokhaza.hu

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.