Konzulátusi Hírek-Új járatot indítanak Magyarországra

04/05/2020

Új járat indítását tervezi a Magyar Kormány. Olvasható Honorary Consulate of Hungary In Daytona Beach, Central Florida, USA Facebook oldalán!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a cseh légitársaság a különjárat indítását 2020. április 16-ára halasztotta. A járat továbbra is Miamiból (Florida állam) a nemzetközi repülőtérről, várhatóan a délutáni vagy esti órákban.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Egyesült Államokból történő repatriációban már korábban is sikeresen részt vevő cseh repülőtársaság megfelelő érdeklődés esetén különjárat indítását tervezi 2020. április 10-én, pénteken Miamiból (Florida állam) a nemzetközi repülőtérről, várhatóan a délutáni vagy esti órákban.

A különjáraton a szlovák állampolgárok mellett helyet biztosítanak más államok, köztük Magyarország állampolgárai részére is. A járat előreláthatóan Pozsonyba érkezik, de ez még változhat, annak megfelelően, ha többen jelölnek meg más államot preferált úticélként (a regisztrációkor kell megadni a célországot). A Pozsonyból, vagy más szomszédos országból történő Magyarországra jutást a Magyar Kormány biztosítja a magyar állampolgárok részére.

A regisztráció és az utazási költség megfizetése a repülőtársaságnál lehetséges ez alábbi linken: https://forms.gle/PuWaqvvPfA5eF1JV8

A repülőtársaság információi alapján az utazási költség várhatóan economy osztályon 1.100 EUR/fő, business osztályon 1.800 EUR/fő. 2 év alatti gyermek esetén az utazás ingyenes.

A repülőtársaság mihamarabb meg kívánja hozni döntését a repülőgép indításáról így kérjük, hogy amennyiben élni kívánnak a lehetőséggel, sürgősen, lehetőleg április 5-ig regisztráljanak. Ezt követően a repülőtársaság közvetlenül, e-mailen keresi meg a regisztráltakat az útiköltség (bankkártya használattal történő) megfizetése érdekében.

FONTOS TUDNIVALÓK:

a járatra való regisztrációval az utasnak nyilatkoznia kell arról, hogy nem tesztelték koronavírusra pozitív eredménnyel;
az utazáshoz szükséges érvényes utiokmánnyal az utasoknak rendelkezniük kell.
a miami reptérre az utasoknak önállóan kell eljutniuk.
a Miami Magyar alkonzulátus a reptéren segíti állampolgáraink repülőgépre szállását;
orrot és szájat takaró maszk vagy sál viselése kötelező az utazás során.
Amint további részletek állnak rendelkezésre az utazással kapcsolatban, a Külképviselet illetve a légitársaság haladéktalanul tájékoztatja Önöket.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.