Összetartozásunk tüze 2020

05/21/2020
A kárpátaljai Magyar Cserkésszövetség legjújabb kezdeményezésében arra buzdítják a magyarokat, hogy az Összetartozás napján június 4-én este 20.00-kor gyújtsanak tüzet és emlékezzenek Trianonra.
AZ ÖSSZETARTOZÁSUNK TÜZE PROGRAMRÓL

Az program rendezvényfelelőse és gazdája, a Kárpátaljai Magyar Cserkésszövetség, társszervező pedig a Magyar Cserkésszövetség Fóruma és tagszervezeti.  célja a kezdeményezésnek, hogy 2020. június 4-én 20:20-kor (budapesti idő) mindenütt a világon, ahol magyarok élnek, gyúljon meg Összetartozásunk Tüze! Minél több országban, településen, közösségben, családban csatlakozzanak ehhez az eseményhez azok az emberek, akik a magyar nemzethez tartozónak érzik magukat. A programba bárki csatlakozhat, aki egyetért a projektben tervezett célokkal és regisztrációjával jelzi, a tűz meggyújtásának tervezett helyét.  A tűzgyújtással kapcsolatos szabályokat ide kattintva nézhetitek meg.

Tűzgyújtás és a hozzá tartozó szabályok

Regisztrációkor csak alapadatokat kell megadni, és a tűz gyújtásának körülbelüli helyét. Lehetőség nyílik a tűzgyújtásról és az ott történő kulturális tevékenységekről is fényképeket videót készíteni, melyet fel lehet tölteni a gyujtsukmeg.ma oldalon levő felhasználói fiókba. Ezeket később a tűzre pattintva meg lehet tekinteni, illetve hozzájárulásotokkal közös videót is készítenek  a szervezők.

Előzetesen regisztrációval lehet hozzájuk jelentkezni, és térképen is jelezni, hogy melyek azok a csoportok, szervezetek, közösségek és személyek, akik részt vesznek a programban.

Ennek a menetét itt láthatjátok:

  1. Kattintson a Csatlakozom gombra.
  2. Végezze el a rövid regisztrációt (magánemberként vagy szervezetként)
  3. Jelölje be a tüze tervezett helyét. Ha minden rendben, Mentés gomb.
  4. Bátorítson másokat is, hogy ők is csatlakozzanak az akcióhoz.
  5. Június 4-én budapesti idő szerint 20:20-kor a megjelölt helyszínen barátaival, ismerőseivel, családtagjaival gyújtsák meg Összetartozásunk Tüzét!
  6. Mondjanak el közösen egy imát, énekeljék el a Himnuszt és beszélgessenek.
  7. Készítsen a helyszínen a tűzről, a résztvevőkről egy fényképet, rövid videót, írja le az eseménnyel kapcsolatos gondolatait, élményeit, és töltse fel a gyujtsukmeg.ma oldalon a fiókjába.

További infót a gyujtsukmeg.ma oldalon találhattok.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.