Június 4-én ünnepeljük a Nemzeti Összetarozás napját, és ennek fényében a Magyarország Ottawai Nagykövetsége egy rendkívüli kezdeményezést indított útjára. Az Egyesült Államokban működő magyar szervezeteknek szeretné ezzel a projekttel felhívni a figyelmét, a közös célra és gondolatra, miszerint bárhol vagyunk, közös a származásunk és a szívünk.

A Nemzeti Összetartozás Fáját a nagykövetség munkatársai 2020. június 4-én a Nemzeti Összetartozás Napján fogják elültetni külképviseletünk kertjében.

Ezzel párhuzamosan arra kérjük az amerikai magyar közösségeket, hogy csatlakozzanak a faültetéssel egybekötött emlékezéshez, amellyel egy olyan emléket alkothatunk, amely évek múltán is felhívja a figyelmet a magyar közösségek és Magyarország elválaszthatatlan kapcsolatára. A kezdeményezés pozitív velejárója, hogy összetartozásunk szimbolikus kifejezése mellett tovább zöldíthetjük környezetünket, közösségi tereinket. A Nemzeti Összetartozás Fáját elültető közösségek részére nagykövetségünk egy emlékplakettet adományoz, amely a gyökeret vert fa mellett összetartozásunkat és közös múltunkat is szimbolizálja.

 

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.