A „Magyar Tenger” múltja, jelene és jövője a CNN-en.

Az egyik legnagyobb, de biztosan a leghíresebb amerikai hírcsatorna, a CNN és weboldala rendszeresen foglalkozik utazási témákkal is.
A CNN Travel a héten Magyarországot és azon belül is a Balatont vette célkeresztbe. Egy archív felvételekkel illusztrált kisebb történelmi visszatekintés mellett az írás kitér a Balaton-régió fejlesztési terveire is.
A cikk IDE KATTINTVA érhető el.

A szerkesztőség az elmúlt években többször is foglalkozott Magyarországgal. Volt, amikor utazási tippeket osztottak meg amerikai olvasóikkal (ITT TALÁLHATÓ). Volt, amikor a magyar gasztronómia rejtelmeibe próbálták bevezetni az érdeklődőket (KATT IDE). Volt, amikor Budapestről könnyen elérhető napi kirándulási úti célokat gyűjtöttek össze (IDE KATTINTVA OLVASHATÓ). De természetesen gyönyörű fővárosunk, Budapest többször is szerepelt a témák között: vásárlási-, szállástippek vagy például a Zwack Unicum története is felkeltette az élesszemű újságírók figyelmét.

Tavaly egyébként a CNN Travel szerint Közép-Európa 15 legromantikusabb úti célja közé Szentendre, Tokaj, Eger és Balatonfüred is bekerült. A lista ITT OLVASHATÓ.

Faragó András

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.