A Hungarian Summit szervezői már a jövő évre készülnek

Idén márciusban a koronavírus világjárvány miatt bevezetett nemzetközi korlátozások meghiúsították az első Hungarian Summit konferencia és workshop megrendezését a floridai Daytona Beachen.
A diaszpóra magyarok helyzetének elősegítését és a magyar-amerikai kapcsolatok fejlesztését zászlajára tűző HungarianHub non-profit szervezet égisze alatt már javában zajlanak a jövő évi esemény előkészületei. Ennek jegyében a szervezők július 23-án, csütörtökön este a Budapest egyik legszebb kilátását kínáló Trip állóhajóra invitáltak meg közéleti személyiségeket, politikai döntéshozókat, művészeket, felsőoktatási intézmények képviselőit és a kötetlen társalgás mellett egy panelbeszélgetés keretében egyeztettek a summit nyújtotta lehetőségekről és hogy kinek mit is jelent Amerika.
Az eseményen részt vett Dr. Szili Katalin, a határon túli autonómia ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is, aki szerint az Észak-Amerikában élő nagyszámú magyarság támogatása nemzetpolitikai kérdés és identitásuk megőrzése a magyar jövőt jelenti a tengerentúlon is.
Az est folyamán fellépett – Juancho Herrera Rey, latin Grammy-díjra jelölt gitárművész kíséretében – a tavaly a New York-i Carnagie Hall színpadát is meghódító Pankovits Nikolett és Raksányi Bogi énekművész.
Az első Hungarian Summitnak 2021. március 25-27. között a floridai Daytona Beach ad majd otthont és a tervek szerint a háromnapos eseményen az üzleti-, kulturális- és közösségi élet résztvevői adnak majd randevút egymásnak.

« A 3 »

Faragó András

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.