Süssük meg együtt a nemzeti összetartozás kenyerét!

08/01/2020
Felhívás az amerikai-magyar közösségeknek

Magyarok Kenyere

Példa értékű kezdeményezést indított “Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” mozgalom keretében a Magyar Országgyűlés, amelyhez első alkalommal az amerikai diaszpóra is csatlakozhat!

A történelmi Magyarország közepén, Szarvason öntötték össze összetartozásunknak szellemében a Kárpát-medencei Búzaösszeöntés Ünnepén immáron 10. alkalommal  öntötték össze 2020. július 31-én a Magyarok Kenyere programban felajánlott búzát.

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program szervezői hagyományteremtő kezdeményezéssel fordulnak az amerikai-magyar diaszpóra közösségeihez azok minden tagjához. Céljuk, hogy a programban résztvevő anyaországi és Kárpát-medencei honfitársaink mellett megjelenjen a világban szétszóródott magyarság is, elismerve mindazon tevékenységet és törekvést, amelyen második hazájukban is őrzik a magyar nemzeti identitásukat, anyanyelvüket, nem felejtik szülőföldjüket is származásukat.

Program szervezői -a Magyarok Kenyere Alapítvány, a nemzeti Agrárgazdasági Kamara(NAK), valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége(MAGOSZ)-minden olyan Magyarországot érintő célkitűzésben részt vesznek, amelyet elősegíthetik a nemzeti érdekek érvényesülését hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Törekvésük, hogy a Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem program nevéhez híven a teljes magyarságot képviselje-országhatároktól vagy kontinensektől függetlenül.

REGISZTRÁCIÓ:

Regisztrálják közösségeteket a magyarokkenyere@magyarokkenyere.hu e-mail címen 2020. augusztus 1-jéig.

A rendezők biztatnak mindenkit, hogy saját kenyérsütő ünnepségeket és szentelésüket videóra, vagy képi formában rögzítsék,  amelyhez jelentkezésük esetén a Kárpát-medencei magyar gazdák által összeöntött lisztből is küldenek!

Regisztráció a “Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” Programhoz

Szervezete neve:

Szervezet országa:

Szervezet városa és címe:

Szervező:

Szervező elérhetősége:

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.