Hungary L!ve – HungarianHub 
CULTURAL MENTOR PROGRAM, 2021
A HungarianHub és a Hungary L!ve csapata mentor programot indít, amelynek  keretén belül egy – az USA-ban művészeti egyetemre felvételt nyert – diákot támogat és nyomon követi szakmai fejlődését.
A program első mentoráltja Pénzes Stefánia, akit a Berklee College of Music ének szakára vettek fel 2020-ban.
Stefi 16 évesen kezdte szakmai karrierjét énekesként Kaposváron egy jazz-fusion zenekarban, a Scast Blues Bandben, ahol feldolgozásokat, majd saját dalokat játszottak. Kaposvár mellett rendszeresen felléptek több fesztiválon is. Ezt követően Budapesten az egyetemi tanulmányai mellett magán énekórákat vett Elsa Valle-től, és neki köszönhetően megismerkedett a latin zenével.                                             2014-ben kezdett együtt dolgozni Dörnyei Szabolccsal, akivel jelenleg is rendszeresen játszik Uknow Duo néven. A bárokban, éttermekben zenélés mellett együttesük részt vett több fesztiválon, illetve színházi, és más művészeti ágazatokat összevonó eseményeken. A zenével kapcsolatos tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta 2017 és 2019 között.
,,Azért fontos számomra, hogy a Berklee-n tanulhassak, mert szeretném a lehető legprofibb szintre fejleszteni a tudásom. Azért, hogy bővíthessem az eszköztáramat a tágabb művészeti kifejezés érdekében, és megtanuljam, hogyan hozhatom létre a saját projektjeimet. Úgy gondolom, hogy erre nincs alkalmasabb intézmény számomra a Berklee-nél, ahol nemzetközi környezetben nyílik lehetőségünk a zenei világ nagyjaitól tanulni.
Emellett nagyon fontos számomra a mentálhigiéné témája, aminek kapcsán megkezdtünk egy projektet a pszichológia és a művészeti kifejezés összefűzésével. A Berklee-n van lehetőség a későbbiekben zeneterápia, illetve pszichológia minor szakirányt felvenni, ami nagyban segítene a projektünk sokszínűvé tételében.
Természetesen támogatás, ösztöndíj vagy pályázat esetében mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a támogató vagy pályáztató számára megfelelő ellenszolgáltatást nyújtsak és a szabályokat betartsam, vagy akár zenei produkciókkal, képzőművészeti alkotásokkal viszonozzam a segítséget.”
Stefi családja segítségével 20.000 dollárt tudott összegyűjteni a tandíjra.
Ahhoz, hogy megkezdje szeptemberben tanulmányait további 50.000-re van szüksége.
Stefi igazolt tehetsége, céljai és kitartó munkája érdemessé teszi arra hogy ő legyen programunk első, a zsűri által kiválasztott jelöltje.
Kérjük, támogassátok előmenetelét!
Stefi egyetemi tanulmányait az alábbi linken keresztül lehet támogatni:
https://gogetfunding.com/help-me-get-into-berklee-college-of-music/?lang=hu

 

borosmasa

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.