Hungarian Summit: Mit? Miért? Hogyan? Kiknek?

04/13/2022

Megpróbáljuk röviden megválaszolni a május 12-14. között a floridai Daytona Beach-re tervezett Hungarian Summit 2022 kapcsán felmerült legfontosabb kérdéseket. (HITELES INFORMÁCIÓK)

 

🇭🇺✔️🙏Kikre számítunk?
 
✅A jókedvű, kedves, jóindulatú emberekre, akik a negatív kritikák helyett segítenek és javasolnak, hogy miként csinálhatnánk együtt jobban az eseményt és miként erősíthetjük a két ország kapcsolatait.
✅Azokra, akik Magyarországot és USA-t is szeretik!🇺🇸🇭🇺
Kik a konferencia meghívottjai és miért Ők?
✅ A mindenkori Magyarországot és az Egyesült Amerikai Államokot képviseljük és azok választott képviselőit hívjuk meg annak érdekében, hogy a két ország kapcsolatait erősítsék gazdasági, oktatási, kulturális, turisztikai és egyéb területeken!
✅ Gazdasági, oktatási és egyéb szakemberek.
✅ Háttérintézmények és szakmai szervezetek

 

Miért angolul kommunikálunk elsődlegesen?

Azért, mert az esemény Amerikában zajlik, illetve meglehetősen korlátozott az önkéntes kapacitásunk, így mindent angolul-magyarul fordítani nagyon időigényes és költséges lenne. Az esemény fő célja, hogy Amerikában mutassuk be Magyarországot!

 

Miből kerül finanszírozásra az esemény?

Eddig, az elmúlt 3 évben csak és kizárólag saját magántőkéből került szervezésre minden aktivitásunk, még 2020-ban a nyári Hungarian Summit is Budapesten. Az idei eseményt három forrásból kívánjuk finanszírozni: magántőkéből, szponzorok és donorok támogatásával illetve pályázatok útján. Az esemény tisztán önkéntes munkaerővel valósul meg.

 

Kik a szervezők?

Az eseményt a nonprofit HungarianHub Inc. szervezi, valamint 100%-ban önkéntes munkaerővel, kivéve azokat a szakmai területeket, amelyet nem tudunk önkéntes erőből megoldani.

 

Miért kerül ennyibe a két napos konferencia?

A belépők ára tartalmazza az étkezéseket, a terembérlet egy főre eső részét, a szervezés költségeit, az előadók költségeit, a biztosítást, az eszközök bérlését, az esemény értékét és mivel hosszú távra tervezünk, így tartalékokat is beépítettünk. De, aki már szervezett eseményt, annak nem is kell magyarázni.

 

Mi alapján választottuk ki a kulturális programunkat?

Alapvető szándékunk az, hogy az amerikai közönségnek is tudjunk egy magas szintű kulturális értéket biztosító eseményt létrehozni. Természetesen a magyar közönség és közösség számára is érdekes előadókat kívánunk elhozni és bemutatni, akik már valamilyen amerikai háttérrel rendelkeznek és egy élményt, valamint motivációt adhat számukra, egyúttal magyar nemzeti büszkeségüket is erősíti. Valamennyi előadó ingyenesen lép színpadra, senki sem kért vagy kap tiszteletdíjat!

Minden kulturális programunk ingyenes, de adományokat elfogadunk, amelynek egy része a kárpátaljai magyarok számára, valamint egy helyi amerikai szervezet az Early Learning Coalition Flagler and Volusia javára kerül felajánlásra.

 

A szombati napon lesz étel és ital?

Igen, lesznek food truckok és egyéb árusok is, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja és megvásárolhatja majd maga számára a finom falatokat.

 

A szombati nap mindenki számára ingyenes?

Itt egyedül a MOAS kérhet belépőt a múzeum valamennyi részének megtekintéséhez. A Hungarian Summit kulturális programjai ingyenesen megtekinthetők.

 

Mennyien jönnek az eseményre?

A konferenciára terveink szerint 150 résztvevőt várunk, de a szombati program nyitott mindenki számára és ingyenes, a hasonló jellegű rendezvényeinken összesen 1300-an voltak korábban.

Adományok és “Fast Pass” elérhetőségek

Lehet-e még önkéntesnek jelentkezni?

Természetesen igen, a helyszíni koordinációban szükségünk lenne sok önkéntesre.

Jelentkezni lehet a hungariansummit@hungarianhub.com  e-mail címen.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.