Magyar katonák versenyeznek Floridában

10/26/2022
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő Ludovika Sportegyesület Tonfa és Harcművészeti Szakosztály és az Anti Organized Crime Unit SWAT Hungary csapata a SWAT Round-Up International 2022. versenyre történő részvételhez keres támogatókat.

Forrás: Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Sportegyesület

A round-up a bevetési, műveleti egységek nemzetközi versenye és továbbképzése Orlandoban az Amerikai Egyesült Államokban kerül megrendezésre. Ezen verseny azért jött létre, hogy a speciális-, rendészeti, bevetési területen dolgozók számot adjanak szakmai felkészültségükről és megosszák egymással a munkájuk során megszerzett tapasztalatokat.  Az esemény napjainkra fölöttébb népszerűvé vált világszerte. Az amerikai rendészeti egységeken kívül svéd, kanadai, német, brazil, spanyol, kuwaiti, román, boszniai, jamaicai, dubai és magyar csapatok is megmérettettek az elmúlt években.

Az AOCU SWAT Hungary 2004-től jelen van azzal a céllal, hogy időről- időre összegyűjtse azokat az embereket, akik szabadidejükből, saját költségen, illetve támogatók bevonásával felkészülnek és kiutaznak versenyezni. A nyolc fős összeállítás tagjai különféle rendészeti, oktatói területeken dolgoznak. A round-up hat napig tart, melynek egy része felkészülés, fegyverek belövése, másik része a kötelező képzéseken, továbbképzéseken való részvétel. A verseny az erőnléti, taktikai, lövészeti feladatok összehangolt, pontos, biztonságos és a lehető leggyorsabb végrehajtásáról szól.

A szakosztály a felmerülő költségek egy részének biztosítására keres támogatókat.

A részvétellel összefüggésben a repülőjegy, felszerelés, ruházat, nevezés, szállás, autóbérlés, üzemanyag, biztosítás, és az étkezés finanszírozását csapatunk önerőből és támogatók révén oldja meg.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Sportegyesület közhasznú. Minden támogatóval „adományozási megállapodás” kerül aláírásra, továbbá adóigazolást állítanak ki. Csapatunk a támogatók által nyújtott juttatás felhasználásáról a sportegyesület felé pontosan, dokumentáltan elszámol.

Felkészülés már elkezdődött és folyamatosan a kiutazásig tart az egyetem létesítményeiben és más külső helyszíneken.

Az SRI 2022. november 06-11. között kerül megrendezésre. Az érdeklődők, támogatók nov. 8-10. között látogathatnak ki az eseményre előzetes egyeztetés alapján.

Ha támogatni szeretnéd a részvételüket, akkor írj a szia@hungarianhub.com e-mail címre és összekötünk a csapatépítővel.

Szereplés során a támogatók logóival ellátott molinó elkészítésére van lehetőség, amellyel csapatfotókat készítenek és a magyarországi eseményeinken is kihelyezik.

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.