Biztosítva Amerikában!

01/04/2023

Amerikában az egészségügy kemény dió (bővebben itt olvashatsz róla)! Egy dolgot érdemes előre leszögezni, nagyon költséges a rendszer. Viszont mindenképp ad egy biztonságérzetet az utazáshoz az előre megkötött szerződés.

Ahogy az eddigi bejegyzésekben, itt is az első kérdés az, hogy milyen időtávra érkezel az államokba. A biztosítók egy része 90 napon túl nem vállal biztosításkötést az USA-ba. A biztosítási díjak a már elégségesnek vélt orvosi ellátási biztosítási összegek esetén, napi 1.500 és 4.000 Ft között érhetőek el, a díjat az utazás megkezdése előtt egy összegben kell megfizetni a biztosítónak.

Érdemes figyelmet szentelni a kiegészítő biztosításokra is, pl.: nagy értékű poggyász biztosítása; extrém sportokra kiterjedő fedezet, magánemberi felelősségbiztosítás stb.

 

Biztosításkötési lehetőségek:

  • bankkártyához járó biztosításkötés – érdemes felkeresni azt a bankot, ahol a pénzügyeid is intézed. Ellenben, a bankkártyához járó utasbiztosítások zöme csupán néhány millió forintig állja az esetleges orvosi költségeket.
  • online biztosításkötés – egyszerű, otthonról elérhető és gyors
  • független tanácsadók felkeresése – így akár több biztosító ajánlatát is megtekintheted, emellett esetleges kárügyintézésben segítséget és tájékoztatást nyújthat (Plusz tipp, ha tapasztalt tanácsadót keresel fel, lehet rögtön tudni fogja, hogy hol kell kötni)
  • közvetlenül a biztosító cég megkeresése – ha már van olyan szervezet, amelynél már volt pozitív tapasztaltod, akkor érdemes őket megkeresni!

Következő cikk a sorozatunk utolsó bejegyzése, amelyben tippeket – trükköket osztunk meg veletek, amelyek jól jöhetnek a csomagoláshoz és induláshoz!

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.