Nincsenek határaink, csak 15 millió búzaszemünk! Ez a mondat többet jelent, mint egy egyszerű kijelentés – ez egy hívószó a közösségépítésre, az összetartozásra és a nemzeti identitásunkra való büszkeségre. A Magyarok Kenyere Program egy olyan kezdeményezés, ami nem csupán szavakban, hanem cselekedetekben is megtestesíti a magyarok egyetemes összetartozását és segítségnyújtását.

Az idei év különlegessége, hogy a programot továbbvitték az amerikai diaszpórába is. New Yorkban, Los Angelesben, Chicagoban és Washington DC-ben a külképviseletek képviselői kapták meg a feladatot, hogy részt vegyenek a Magyarok Kenyere játékban. Egy egyszerű, mégis jelentős lépés, hogy az összefonódó puzzle darabok egyikétől a másikig járva megmutathassák a program mindennapjainak örömteli pillanatait.

A részvétel nem csupán egy játékban rejlik, hanem egy közösségépítő eseményben, ami összekapcsolja az embereket és megmutatja, hogy mindannyian részei vagyunk valami nagyobbnak, mint egy egyszerű játék. A kép kirakása, a pillanatok megörökítése és továbbadása a következő szervezetnek nem csupán egy feladat – ez egy híd, ami összeköt minket a múlttal és a jövővel.

Ha te is része szeretnél lenni ennek az összefonódó nemzeti összetartozásnak, csatlakozz hozzánk! Rakd ki a puzzle minden darabját, örökítsd meg a legboldogabb pillanatokat és oszd meg velünk. Az elérhetőségünk: magyarokkenyere@magyarokkenyere.hu

Ne hagyjuk porosodni a polcon az összetartozás és közösség erejét! Add tovább a játékot a magyar diaszpóra következő tagjának, és mozgassuk meg együtt a helyi közösséget!

„Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség!” Legyünk részesei ennek az összetartozásnak, és építsük közösen a jövőnket!

További információkért látogass el: magyarokkenyere.hu

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.