Regisztráció – Az én Amerikám … Filmbemutató és közönségtalálkozó Kemény Dénessel

04/29/2024
Merülj el a magyar vízilabda kiválóság világában!

 

ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI

Tudtad, hogy Magyarország büszkélkedhet az egyik legjobb nemzeti vízilabda csapattal? Ki felejtené el a legendás edzőt, Kemény Dénes-t?
Csatlakozz hozzánk egy különleges este erejéig, amikor is a Hungarian Summit keretében bemutatjuk “A Szabadság Vihara” című 2006-os dokumentumfilmet, melyet egy rendkívül izgalmas beszélgetés követ Kemény Dénes legendás magyar vízilabda edzővel!
 A film rövid leírása:
Amíg Magyarország szembeszáll a hatalmas Szovjetunióval a szabadságáért vívott harcában, az 1956-os Melbourne-i olimpián a szovjet és a magyar vízilabda válogatottak a medencében csapnak össze. A kint lévő sportolók bár hallanak az otthoni eseményekről, de szeretteikről, barátaikról, az otthon hagyottakról semmit sem tudnak. A magyar csapat tagjai ebben a feszült helyzetben merülnek a vízbe, hogy szembenézzenek a szovjet válogatottal. Az első pillanattól kezdve heves csata zajlik a medencében, és az utolsó pillanatban egy magyar játékos vére festi be a vizet. De mi történt pontosan? Erről számolnak be a játékosok mindkét oldalról, miközben a nézők nyomon követhetik az 1956-os magyar forradalom történetét is.
Jótékonysági esemény
Segíts nekünk adományokat gyűjteni a Magyar-Amerikai Sport Ösztöndíj támogatására, amely hátrányos helyzetű, de tehetséges gyermekeket támogat. Az esemény ingyenes de köszönjük, ha támogatsz minket egy jó ügy érdekében! 🎥🤽‍♂️

Időpont: 2024. május 22. (szerda), 18:30 óra

Helyszín: Daytona State College (Daytona Beach)

Program

    • 18:15 Kapunyitás
    • 18:30 A Szabadság Vihara c. film levetítése
    • 20:20 Beszélgetés Kemény Dénessel a filmről és Amerikáról (magyarul)
Az “Az én Amerikám” sorozat mintájára először film bemutatót tartunk, majd beszélgetünk a vendégünkkel, éppen úgy, mint Hosszú Katinkával.

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.