Magyar-Amerikai Sportösztöndíj

07/01/2024

Új lehetőség állami gondoskodásban élő fiatalok számára

 

Az Amerikai-Magyar Sport Ösztöndíj program indulásával új reményt és lehetőséget kínál az állami gondoskodásban felnövő, sportban tehetséges fiataloknak. Ez az ambiciózus kezdeményezés a Hungarian Hub és a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány közös szervezésében valósul meg, és célja, hogy a résztvevők Amerikában építsenek karriert sport terén.

Az ösztöndíj ötlete Pazauer Piros elnöknek, a HungarianHub-Magyarok Amerikában vezetőjének köszönhető, és már számos neves magyar sportoló támogatja. Hosszú Katinka úszó, Kemény Dénes vízilabda edző és Szilágyi Áron vívó mind dedikált sporteszközöket ajánlott fel az ösztöndíj támogatására.

A kezdeményezés első lépése a floridai DME Academy által nyújtott 1 hónapos sporttábor, ahol a fiatalok nemcsak sportolnak, de nyelvet tanulnak, és megismerkednek az amerikai sportélettel is. Ez az időszak lehetőséget biztosít számukra arra, hogy kapcsolatokat építsenek, és előkészületeket tegyenek az amerikai egyetemekre való jelentkezésre.

A kezdeményezés támogatása kulcsfontosságú: jelenleg is folyik az árverés, ahol sportrelikviák és művészeti alkotások várják a licitálókat. Az adományok és licitek révén újabb fiatalok számára nyílik meg az út az Amerikai-Magyar Sport Ösztöndíj Program részeként.

A kezdeményezés további részletei és az árverésen szereplő tárgyak elérhetők a charityforfriendship.com oldalon. A program élete végéig nyitva áll, és minél több támogatást kap, annál több fiatalnak nyújthatunk esélyt az álmaik megvalósítására.

Legyél te is részese ennek a különleges lehetőségnek! Csatlakozz hozzánk, és segítsd elő, hogy minél több fiatal érje el az “amerikai álmot” a sporton keresztül!

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.