Bemutatkozik a HYPE Network

06/27/2024

Magyar Szakemberek Támogatása az Egyesült Államokban

 

A Hungarian Young Professional Engagement (HYPE) Network izgalmas új kezdeményezés a Hungarian American Coalition (HAC) szervezésében, melynek célja a fiatal magyar szakemberek vezetői képességeinek fejlesztése és szakmai növekedésük elősegítése az Egyesült Államokban. A HYPE Network egy dinamikus és strukturált hat hónapos programot kínál, amely kiegészíti a John N. Lauer Leadership Training Program és egyéb ösztöndíj lehetőségek mellett nyújtott képzéseket.

 

Mi is az a HYPE Network?

A HYPE Network célja, hogy elmélyítse a magyar szakemberek kapcsolatát az Egyesült Államokban, folyamatos vezetőfejlesztésen keresztül és professzionális integrációval a magyar közösségben. Míg a Coalition jelenlegi programjai, mint például a John N. Lauer Leadership Training Program, értékes szakmai tapasztalatot nyújtanak a fiatal magyaroknak, a HYPE Network további támogatást biztosít folyamatos szakmai fejlődésben, hálózatépítési lehetőségekben és aktív részvételben a közösségi vezetésben.

 

Csatlakozz a HYPE Leadership Programhoz!

A HYPE Leadership Program hat hónapos időtartamot ölel fel, és egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevőknek a HYPE Networkbe való virtuális integrációra. Ez a platform lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy kapcsolódjanak, együttműködjenek és közösségi vezetőkkel, valamint potenciális mentorokkal találkozzanak, elősegítve ezzel mind a szakmai, mind a személyes fejlődésüket.

Aktív részvétel előnyei
 1. Vezetői lehetőségek: A tagok vezethetnek bizottságokat, szervezhetnek kulcsfontosságú eseményeket, és megoszthatják gondolataikat konferenciákon, ezzel értékes tapasztalatokat és láthatóságot szerezve.
 2. Szakmai fejlődés: A hálózat folyamatos támogatást, iránymutatást és gyakorlati tanácsokat nyújt, segítve a tagokat szakmai útjuk navigálásában.
 3. Közösségi részvétel: A tagok lehetőséget kapnak a magyar-amerikai közösséggel kapcsolatos kezdeményezések mélyebb megismerésére, hozzájárulva ezzel a vibráló szakmai közösség fejlődéséhez.

 

Bemutatkozás a Hungarian Summiton

A HYPE Network hivatalos bemutatása 2024. május 23-án, a Daytona Beach-i Hungarian Summiton történik. Az eseményen részt vesznek olyan kulcsfigurák, mint Luca Mórocz, HAC Fellow, Gabe Mozsi, a Chicago-i Magyar Klub elnöke, és Reka Lenox, HAC Fellow.

 

Program Célok

A HYPE Network célja, hogy megerősítse az Egyesült Államokban élő fiatal magyar szakembereket vezetői készségeik fejlesztésével és szakmai hálózatuk bővítésével. Mentorálás, hálózatépítési lehetőségek és közösségi vezetői szerepek révén a program támogatja a résztvevők karrierfejlődését és személyes fejlődését.

 

Célcsoport

A HYPE Future Leaders Program ambiciózus fiatal magyar szakemberek számára készült az USA-ban élő magyar-amerikaiak számára, akik szeretnék kibővíteni vezetői képességeiket. Ideális jelentkezők azok, akik mentorálást, hálózatépítési lehetőségeket és közösségi vezetői szerepeket keresnek, szakmai kihívásaik kezelésére szolgáló támogatással és iránymutatással.

Tananyag és Módszertan
 • Tananyag: Univerzális vezetési készségekre fókuszál, melyek alkalmazhatók minden szektorban, iparági vezetők által vezetett szekciókkal kiegészítve.
 • Módszertan: Interaktív online beszélgetések és élő vendégelőadások valós világi betekintéseket és dinamikus tanulási élményt biztosítanak.
 • Időtartam és Ütemezés: Hat hónapos program, havonta történő részvételt igényel. Az első éves hallgatóknak be kell mutatniuk egy beszélgetés résztvevőjét saját hálózatukból. Az alumniokat is meghívják a jövőbeli sessionökön való részvételre, ezzel folyamatos tanulási lehetőségeket és hálózatépítést biztosítva.

 

Program Célok és Tanulási Eredmények
 • Célok: Felszereli a résztvevőket az alapvető vezetői kompetenciákkal és szakmai hálózatuk bővítésével interaktív sessionök révén iparági vezetőkkel és társaikkal.
 • Tanulási Eredmények: A résztvevők megtanulnak innovációt hajtani, stratégiai döntéseket hozni és hatékonyan kommunikálni különböző csoportokkal, felkészítve őket a szakterületükön előrehaladott szerepek betöltésére.

 

Jelentkezési Követelmények
 • A pályázóknak felsőoktatásban kell részt venniük, vagy be kell fejezniük tanulmányaikat.
 • 18-40 év közötti korosztály.
 • Erős lelkesedés az Egyesült Államokban élő magyar közösség és a vezetői fejlődés iránt.
 • Jelenlegi önéletrajz benyújtása, amely bemutatja oktatási háttérüket, releváns szakmai tapasztalataikat és közösségi vagy vezetői szerepeiket.
 • Nem szükséges magyar nyelvtudás.

 

Jelentkezés Módja

A 2025-ös jelentkezési részletek hamarosan közzétételre kerülnek. Bármilyen kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az hac@hacusa.org email címen.

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.