Magyar motoros siker Floridában!

05/18/2019

A Riding Into History veterán motorkiállitás sztárja idén egy Pannónia P10-es volt
Kolozsvári Csaba Arnold immár 20 éve él az Egyesült Államokban és igazi motorrajongóként már a harmadik Harley-Davidson-ját nyüstöli.
De a tengerentúlon sem tudta elfelejteni a magyarországi gyermekkori élményeit: édesapja és nagybátyja is egy legendás Pannónia P10-essel rótták az utakat. A gyerekek belenőttek a motorozás szeretetébe és bár az évek alatt a család nagyrésze autókba ült át, az élmények nem tűntek el nyomtalanul.

Aztán Csaba édesapja gondolt egyet: összeszedte a Pannónia rozsdás, ütött-kopott alkatrészeit, szívből jövő, aprólékos munkával felújította és összerakta őket. A végeredményt pedig, a gyári állapotú Pannóniát a fiának adta annak negyvenedik születésnapjára!
Azóta Florida útjait rója a csodagép, büszke gazdájával a nyeregben. A páros rendszeres résztvevője veteran kiállításoknak és találkozóknak. Daytona Beach-en a Magyar Fesztivál egyik sztárja volt a Pannónia, múlt hétvégén pedig St. Augustine-ben volt fellépése.
Az ottani World Golf Village golfpályán rendezik meg minden évben a Riding into History™ veterán találkozót. Idén Amerika minden részéről több, mint 300 veterán motor és tulajdonosaik érkeztek a kiállításra. A résztvevők között ott volt Kolozsvári Csaba Arnold és szenzációs Pannóniája is.

A magyar motorkerékpár a rendezvény szervezőit annyira lenyűgözte, hogy idén neki ítélték a Legjobb Európai Motorkerékpár díjat.
Gratulálunk Csabának és természetesen az édesapjának a hatalmas elismeréshez!

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.