Elmarad a március végi Hungarian Summit- A szervezők közleménye

03/17/2020

 

Szomorú hírt kell közölnünk: a 2020. március 26-28. között Daytona Beach-re tervezett Hungarian Summit rendezvény – a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel – elmarad.

A járvány kirobbanása óta figyelemmel kísérjük a vírussal kapcsolatos híreket és a mostani döntést az egészségügyi kockázatokat, valamint a hatóságok ajánlásait mérlegelve hoztuk meg és kérjük minden érintett megértését. A jelenlegi körülmények között felelőtlenség lenne a részünkről megtartani a rendezvényt.

Természetesen aki már megvette a jegyét, annak nem kell aggódnia: a jegy belépést fog biztosítani a következő Summit-ra, amelyet 2021. március 25-27. között rendezünk Daytona Beach-en. Aki esetleg nem kíván ezzel a lehetőséggel élni, annak a jegye a vásárlás helyén visszaváltható. Kérjük ez esetben a türelmüket a jegyvásárlóknak.! Az Eventbrite honlap le van terhelve, több napot is igénybe vehetnek, amíg megérkezik a jegy ára. Köszönjük szépen előre is megértéseteket!

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük minden önkéntesünknek és támogatónknak a munkáját, illetve minden jegyvásárlónak, hogy bizalmat szavazott a kezdeményezésünknek.
A terveink szerint az elvégzett munka nem vész kárba, jövőre újult erővel és még teljesebb programmal térünk vissza!
Bízunk benne, hogy addigra a koronavírus sötét fenyegetését már magunk mögött hagyjuk és együtt élvezhetjük majd a floridai napsütést!

A vírus ellen a leghatékonyabb védekezés továbbra is a megelőzés, ezért megkérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a higiéniára: a minél gyakoribb kézmosásnak és kézfertőtlenítő használatnak jelentős szerepe lehet a prevencióban.
Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!

Találkozunk jövőre!
Együtt. Tudunk. Működni.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.