A Netflix januárban mutatja be Mundruczó Kornél új filmjét

12/04/2020
A Netflix január 7- én mutatja be Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című új filmjét.
A produkció idén augusztusban két díjat nyert el a 77. velencei filmfesztiválon. Vanessa Kirby a legjobb női főszereplőnek járó Coppa Volpi kupát nyerte el, a film pedig a diákzsűritől kapta meg a legjobb filmnek járó Arca CinemaGiovani-díjat.
A Pieces of a Woman egy lélekfacsaró családi drámát dolgoz fel, mely szerint a főszereplő Martha Weiss (Vanessa Kirby) és férje, Seannal (Shia LaBeouf) egy otthonszülés során elveszítik kisbabájukat. Marthanak a gyásszal való küzdelem mellett a férjével való kapcsolatát is rendeznie kell, és a helyzeten a mindig uralkodni próbáló anyja sem segít, akit Ellen Burstyn alakít.
A film Mundruczó Kornél első angol nyelvű külföldi gyártású rendezése, forgatókönyvét Wéber Kata írta, részben saját tapasztalatai felhasználva. A csapathoz csatlakozott executive producerként Martin Scorsese, a modern filmművészet egyik legelismertebb alkotója.

Török Réka Dalma

Gyakornok (margeting, social media) 2019. februárban a férjem munkahelyétől kaptunk egy lehetőséget, hogy Amerikába költözzünk, így pár hónappal később 8 bőröndünkkel együtt földet értünk New Jersey-be. Korábbi terveink között nem szerepelt, hogy elhagyjuk Európát, de nem szerettük volna kihagyni ezt a lehetőséget…és milyen jól döntöttünk 😊 Én nyelvismeret és munka nélkül, mondhatni „potyautasként” érkeztem, és eleinte fogalmam sem volt, hogy mit is csinálhatnék itt kint. Az első év nehézségei után rátaláltam a HungarianHub-ra, ahol úgy érzem hasznos tagja lehetek az itteni magyar közösségnek, és marketing gyakornokként szakmailag is fejlődhetek. Szabadidőm nagy részét szeretem a szabadban, parkokban tölteni a család négylábú tagjával vagy Manhattan utcáit járva új helyeket felfedezni.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.