Keresztes Ildikó zenés időutazásra csábít

04/05/2021
“Maradj még, nélküled nyáron is fázom én. Maradj még, ha nem vagy, én sem léteznék.
A két legszebb szó, ahogy ember kérni tud arról szól, csak együtt jó.” (Pálvölgyi Géza)
Forrás: keresztesildiko.hu
East, Skorpió, Tátrai Band – Pálvölgyi Géza billentyűs, zeneszerző mindhárom formációnak kiemelkedően fontos tagja. Nevéhez fűződik Keresztes Ildikó nemrég debütált dala is, melynek szövegírója és zenei producere is egyben.
Az általa szerzett dalokkal az elmúlt évtizedekben számos előadóművész sikeréhez hozzájárult. A New York, New York”, Titkos szerelem”, Hajnali szél”, Utazás az ismeretlenbe, Titkos szerelem, Magányos csónak” dalok zeneszerzője most Keresztes Ildikónak írt dalának lett közreműködő művésze.
A zenei újdonság a YouTube-on is megtalálható Együtt jó” címmel. A nagyszabású forgatás után elkészült videoklip már megjelenésének első hete után rekord nézettséget aratott, a dalt a napokban már a rádiók is játsszák.
Keresztes Ildikó -akinek munkásságát számos szakmai elismeréssel díjazták (eMeRTon-díj, Artisjus-díj, Fonogram-díj, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje) – elmondása alapján nagy álma valósulhatott meg a forgatás során. Nagy stábbal, magával ragadó környezetben forgathatott a múltat idézve. A 19. századbeli Budapest varázslatos lokál, kosztümös miliője villan fel a felvételeken. A nagy ívű dal videoklipje a monarchia világába repíti a nézőt egy igazi időutazás keretében.
Most már Amerikában is, hisz a dal, melyben egy igazi szerelmi történet elevenedik meg, ezúttal a HungarianHub oldalán is debütálhat. A klipben egy fiatal hölgy vívódása jelenítődik meg, akinek életébe egyszer csak beköszönt a nagy szerelem.
– “Egy olyan világot szerettem volna bemutatni, ami nagyon érdekes, és egy picit olyan számomra, mint egy igazi nagyjátékfilm, csak éppen három percbe sűrítve”-meséli a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnő., színésznő.
Érdemes megemlíteni azok nevet, akik az alkotó folyamatban részt vettek. Briliáns a dalban közreműködő művészek névsora.
Keresztes Ildikó – ének
Pálvölgyi Géza – zongora, billentyűs hangszerek
Madarász Gábor – gitár
Borlai Gergő – dob
Giret Gábor – bass
Jamie Winchester, Vincze Fekete Vera – vokál
Hangmérnök: Jamie Winchester
Rendezõ: Jimy J. Hollywood
A dal szálljon a szélben világszerte. Örülünk, hogy hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egy újabb magyar igényes zenei szerzemény juthatott el Amerikába a HungarianHub csatornáján keresztül. További szép sikereket!

Hegyi Réka

Hegyi Réka vagyok. 21 éve élek az Egyesült Államokban, jelenleg Los Angelesben. Hazámtól távol élve, mély gyökerű, sokszínű kultúránk ékességeit igyekszem sokakkal együtt hitelesen képviselni, szép csengésű nyelvünket ápolni. Színpadon, stúdióban, rádióban, a filmvásznon. Egy ösztöndíj lehetősége kínált elsőként utat az Egyesült Államokba. Így húszas éveim elején, a Rotary Club jóvoltából számos helyen tarthattam előadásokat kicsiny hazánk szépségéről. Mindezen kincsek a későbbiekben nevem alatt publikált cikkekben, fotókönyvekben, fotókiállításokon is megjelenhettek. A magyar nyelv szerelmeseként számos színházi produkcióban, előadóesteken szerepeltem. Fotográfusként díjakat nyertem. Különösen büszke vagyok, hogy egyik munkámat az Oscar-díjas magyar származású operatőr, Zsigmond Vilmos értékelte. Egy bő évtizede szinkronizálok, több rádióműsor és filmalkotás narrátora lehettem. Jelenleg a Carte Rouge című készülő történelmi játékfilmben kaptam szerepet. Három csodás gyermek a büszkeségem. Számukra próbálom átadni azokat az értékeket melyek vezetnek az élet útján.

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.