Készen állsz Amerikára? 

BE LINKED – KAPCSOLÓDJ! 

 

Téged is várunk különleges üzleti találkozónkra, a Hungarian Summitra, amelyet a magyar és amerikai vállalkozások és felsőoktatási intézmények számára rendezünk Budapesten, június 8-án! 

45+ előadó, 3 helyszín, 100% Amerika! 

 

  • Szeretnéd üzleti kapcsolataidat az USA-ban erősíteni? 
  • Olyan amerikai kapcsolatokat keresel, akik befektetnének Magyarországon vállalkozásodba?
  • Oktatási intézményednek hosszú távú csereprogramot, együttműködési lehetőséget és tartós szakmai kapcsolatokat keresel? 

 

 Akkor SUMMITunk rád!  

 

 Foglald le a helyedet a Hungarian Summitra most 15% kedvezménnyel május 21-ig! 

Az Egyesült Államok vállalataival, oktatóival, szakértőivel, politikusaival való kapcsolatfelvételhez hazánkban páratlan lehetőséget kínál a Hungarian Summit, hiszen 10-15 olyan amerikai tisztségviselőt is Magyarországra hoz, akiknek kifejezetten az a célja, hogy üzleti kapcsolatokat alakítsanak ki vagy bővítsék oktatási kínálatukat 

„Az amerikai piac hatalmas lehetőséget jelent a magyar vállalkozások, startupok számára, a Hungarian Summiton pedig segítünk megérteni a piac sajátosságait és abban, hogy minél szélesebb kapcsolatrendszert alakíthassanak ki a résztvevők” (Pazaurek Piros, HungarianHub, Florida, tiszteletbeli konzul, az esemény szervezője) 

SUMMITunk rád, ha  

-magyar vagy magyarországi gazdasági szereplő vagy, aki üzleti kapcsolatokat, befektetőket keres az USA-ban.  

-magyar felsőoktatási szereplő vagy, akit a hosszú távú csereprogramok, az ösztöndíj-lehetőségek, valamint a tartós szakmai kapcsolatok kialakítása érdekel.  

A Hungarian Summit olyan jelentős amerikai személyiségeket hoz Magyarországra, mint Derrick Henry, Daytona Beach polgármestere, Keith Norden, a gazdaságfejlesztéssel foglalkozó Team Volusia ügyvezetője vagy Carol Ann Dykes Logue, a Közép-Floridai Egyetem üzleti A mintegy 50 előadót hallhatnak az érdeklődök, többek között Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok vízilabdaedzőt, Magyar Vízilabda-szövetség korábbi elnökét, aki nagy tapasztalattal bír már Amerika kapcsán. Ezen felül amerikai világmárkák hazai képviselőit, illetve olyan sikeres vállalkozások tanácsait is meghallgathatjuk, amelyek már sikeresen beléptek a piacra az Egyesült Államokban is. Különleges pillanata lesz az eseménynek az is, hogy egy asztalhoz ül hazánk három korábbi amerikai nagykövete: Szemerkényi Réka, Szabó László és Szapáry György.  

Az estét egy hangulatos gálavacsora, Bodri borkostoló és egyéb kulturális események zárják majd. 

 A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen június 8-án megrendezett üzleti találkozóra már lehet regisztrálni a https://hungariansummit.com/ oldalon.  

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.