Fejlődjünk Együtt!

06/27/2024
Lukács-Tóth Boglárka

Óvodapedagógus, Mozgásfejlesztő,
Gyógypedagógus-Logopédus, Etetésterápiás tanácsadó

 

Az elmúlt években Lukács-Tóth Boglárka több országban élt, tanult és dolgozott. Ennek köszönhetően volt szerencséje megismerkedni színes kultúrákkal, pedagógiai és terápiás módszerekkel, amelyek lehetőséget adtak számára komplex szemléletének kialakítására. Jelenleg az Egyesült Államokban, Nevadában él, és saját bőrén tapasztalja a külföldi lét és a többnyelvűség szépségét és nehézségeit egyaránt. Külföldön töltött évei alatt vált igazán fontossá számára a külföldön élő többnyelvű magyar családok támogatása, valamint a magyar nyelv és kultúra képviselete, ápolása és tanítása.

Boglárka “Fejlődjünk együtt!” nevű vállalkozásának keretein belül otthon és külföldön élő magyar nyelvű családok fejlődésének támogatásával foglalkozik, az online térnek köszönhetően helyfüggetlenül. Legnagyobb számban logopédiai terápiákat tart gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, kisebb számban etetésterápiás és gyógypedagógiai konzultációkat, webináriumokat és workshopokat. Emellett szakcikkek írásával is foglalkozik. Így folyamatosan várja szeretettel azokat a jelentkezőket, akik szeretnék gyermekük vagy saját maguk helyes magyar kiejtését, nyelvhasználatát, szókincsét fejleszteni. Emellett szívesen segít azoknak a családoknak, akiknek valamilyen nevelési, fejlődési, étkezési vagy nyelési probléma merül fel a mindennapok során.

A social media felületein aktívan próbálja segíteni a kisgyermekes családok életét, és megosztja tapasztalatait a külföldi élettel és gyermekneveléssel kapcsolatosan.

Ezeken a felületeken találkozhattok velem:

Facebook

Instagram

Weboldal

Dukai Edit

https://hungarianhub.com/wp-content/uploads/2022/01/lanchid_brooklyn_bridge_small.jpg

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról!


szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

szia@hungarianhub.com

HungarianHub Inc.

Daytona Beach, FL 32114

© 2024 Minden jog fenntartva | HungarianHub

Bejelentkezés

Regisztrálás

Show Password

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.