Összesen 4 találat
További szűrők
Megtekintés mint

Nikolett Pankovits Sextet & The River Voices

PRESENTED BY THE HUNGARIAN CULTURAL CENTER, NEW YORK

Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara New York

Az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara New York, a két ország hatóságaitól, politikai pártoktól, független szervezet, amelynek fontos küldetése, hogy segítséget nyújtson tagjai üzleti kapcsolatai létrehozásában, fejlesztésében, valamint működjön közre abban, hogy a tagok üzleti jó hírnevüket növelhessék.

AMIT Konferencia (Amerikai Magyar Iskolák Találkozója) - 2019. szeptember 13-14. NY

Az Amerikai Magyar Iskolák Találkozója (AMIT) 2013–ban jött létre a New York-i Arany János Magyar Iskola és az American Hungarian Collegium szervezésében. Az AMIT az USA egész területét átfogó hálózatába eddig 19 intézmény kapcsolódott be. A fórum célja, az észak-amerikai hétvégi magyar iskolák közötti együttműködés erősítése. E program keretén belül a New York-i Magyar Főkonzulátuson évente pedagógus-továbbképzést szervezünk, mely hagyományosan június második szombatján kerül megrendezésre. Az alapgondolat az volt, hogy induljon el egy eszmecsere, egy kapcsolatrendszer a környező iskolák és óvodák között. Egymástól tudjunk ihletet, ötletet meríteni, vagy tanácsot kérni.

Dance Revolution USA Tour

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Minden jog fenntartva | Az oldalt büszkén lefejlesztette és térítésmentesen adományozta a Marketing X-Rays

Bejelentkezés

Regisztrálás

A személyes adataid csak az oldal működéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési tájékoztató.

Van már fiókod?

Elveszett jelszó

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.